12 mai 2024
Bolnavul, de 76 de ani, neglijat de medici şi asistente, în secţia Pneumologie a Spitalului Judeţean din Târgovişte, A MURIT!

Bolnavul, de 76 de ani, neglijat de medici şi asistente, în secţia Pneumologie a Spitalului Judeţean din Târgovişte, A MURIT!

paciBolnavul de 76 de ani neglijat de medici si asistente, in sectia Pneumologie a Spitalului Judetean din Targoviste, a murit joi dupa-amiaza.

Specialistii spun ca de vina sunt complicatiile aparute la inima si din aceasta cauza a facut stop cardio-respirator.

spj7Rudele barbatului cer socoteala celor de la spital, convinse ca daca batranul ar fi fost tratat cum trebuie de la bun inceput, ar mai fi avut zile.

Sotia pacientului este distrusa de durere. Femeia spune ca a fost umilita la spital cand a mers sa vada cum se simte sotul ei si atunci i s-a spus ca barbatul nu mai era viu.

paci1Maria Dan, sotia: “Cand m-am dus eu, dl doctor a iesit de acolo si zice, ati venit, dar ati venit degeaba. Nu mai trebuie iscalitura. Zice, a facut un preinfarct.”

Rudele batranului sunt scandalizate de reactiile celor de la spital, mai ales dupa ce au aflat de deces. Oamenii povestesc ca doctorita de la care a pornit tot scandalul nu le-a aratat nicio urma de compasiune, ba mai mult, le-a reprosat ca au vorbit in presa de cazul de malpraxis.

paci2Victor Sabiescu, ginere: “Am intrebat-o si m-a asigurat ca e totul in regula. Putea sa zica, ma, baieti, lua-ti-l si duce-ti-l de aici, ca moare sau ca se face bine in alta parte. A murit om cu zile!”

Florina Sabiescu, fiica: “Daca e om si are constiinta, sa spuna singura ca e vinovata. Sa se faca ceva sa nu mai moara oameni nevinovati, n-am niciun dubiu, putea fi salvat.”

spj6Familia acuza ca doctorita de garda ar fi ignorat o analiza ce ar fi demonstrat ca barbatul este in prag de coma.

Rudele au facut plangeri la Parchet si la Colegiul Medicilor, iar intre timp comisia de etica a spitalului a audiat intreg personalul sectiei Pneumologie.

spjDupa moartea barbatului, familia e decisa sa o actioneze pe doctorita in judecata. Oamenii spun ca nu isi vor gasi linistea pana ce medicul nu va raspunde in fata legii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial