12 mai 2024

TUPEU! Ce numere de înmatriculare folosea acest sexagenar pe maşina sa!

spodInfracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, cercetate de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe DN 71, pe raza localităţii Ilfoveni, un autoturism condus de un bărbat, de 66 de ani, din Ludeşti.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul condus nu era înmatriculat în circulaţie şi avea montate plăcuţe cu număr de înmatriculare atribuite unui alt autoturism.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat ori neînregistrat, potrivit legii” şi „punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare ori înregistrare”.

De asemenea, un bărbat, de 41 de ani, din Dragodana, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „exercitare, fără drept, a unei profesii sau activităţi pentru care legea cere autorizaţie ori exercitarea acestora în alte condiţii decât cele legale”, după ce a fost depistat de poliţişti pe DN 7, în timp ce efectua transport de persoane pe ruta Găeşti – Bucureşti, fără să fie autorizat în acest sens.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial