4 mai 2024
Energie și adrenalină pentru angajații Ministerului de Interne, la Târgoviște. Cei mai buni înotători își dovedesc forța

Energie și adrenalină pentru angajații Ministerului de Interne, la Târgoviște. Cei mai buni înotători își dovedesc forța

Energie și adrenalină: Startul Etapei Finale a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne

Astăzi, 22 noiembrie, la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște, a avut loc deschiderea etapei finale a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne, competiție organizată de Centrul Cultural al Ministerului.

Evenimentul, destinat exclusiv personalului din structurile M.A.I., respectiv polițiști, jandarmi și pompieri din întreaga țară, se concentrează asupra îmbunătățirii constante a condiției fizice, precum și pentru a dezvolta și consolida spiritul și munca de echipă.

Competiția se desfășoară pe trei categorii de vârstă: până la 35 de ani, între 35 și 45 de ani și peste 45 de ani.

Proba masculină include parcurgerea a 50 m liber, 100 m liber, 100 m bras și 200 m liber, în timp ce femeile concurează la probele de 50 m liber și 100 m bras.

O altă provocare pentru concurenți este proba de ștafetă 4×50 m liber.

Clasamentul final va evidenția antrenamentul sportivilor, evaluat pe baza performanțelor și a celui mai bun timp înregistrat, urmând ca, mâine, 23 noiembrie, după finalizarea probelor, să aibă loc festivitatea de premiere a concurenților.

Competiția este organizată în colaborare cu Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița și Inspectoratul pentru Situații de Urgență  Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial