30 aprilie 2024
O familie a fost rănită într-o explozie urmată de incendiu, azi-noapte, într-o locuință din Tărtășești

O familie a fost rănită într-o explozie urmată de incendiu, azi-noapte, într-o locuință din Tărtășești

Trei oameni, o femeie, de 30 de ani, soțul sau, de 34 de ani si fiica lor, de 9 ani, au fost răniți într-o explozie urmată de incendiu, azi-noapte, într-o locuință din Tărtășești.

Deflagrația s-a produs aproape de miezul nopții, din cauza unor scurgeri de gaze, spun cei care au intervenit.

Când au ajuns echipajele de intervenție la fața locului au constatat că ardea tot acoperișul casei, iar proprietarii au primit îngrijiri medicale, iar ulterior au fost transportați la spital.

”În jurul orei 23:24 am fost solicitați să intervenim la o explozie urmată de un incendiu în str Liliacului nr.11 din localitatea Tărtășești. Pentru gestionarea situației de urgență intervine Detașamentul Titu – Garda de intervenție Răcari cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, Detașamentul Titu – Garda de intervenție Titu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și 3 ambulanțe SAJ.

La momentul sosirii echipajelor la locul intervenției, acestea au constatat faptul că incendiul se manifestă generalizat la acoperișul locuinței pe o suprafața de aproximativ 170 mp.

Totodată, au fost identificate 3 victime care prezintă arsuri în urma incendiului. La acest moment, situația se prezintă astfel: – se acordă îngrijiri medicale celor 3 persoane cu arsuri de către echipajele medicale; – incendiul este localizat și se acționează pentru lichidarea incendiului”, a precizat ISU.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial