2 mai 2024
Incident grav în comuna Mătăsaru: “A sărit din căruță si i-a înfipt furca în gât”

Incident grav în comuna Mătăsaru: “A sărit din căruță si i-a înfipt furca în gât”

Incident grav în comuna Mătăsaru.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a ajuns rănit la spital după ce ar fi fost atacat cu furca de un vecin.

Fratele victimei ne-a contactat pe adresa redacţiei şi ne-a rugat să facem public cazul având în vedere că agresorul nu ar fi la prima faptă cu violenţă.

“Un conflict mai vechi care politia nu a luat nicio măsură cu toate ca politia a mai venit de cîteva ori la apelul lui fetele meu ca la mai alergat să-l bată au zis ca iau dat amenda domnul Badoiul sef secție acuma fratele meu ieșind la cîmp sa ia un sac de iarba la pureci sa întîlnit cu aceste cînd la văzut pe fratele meu a sărit din căruță si ia înfipt furcă în gât și de această dată politia a zis ca nu poate sa faca nimic”, ne-a precizat fratele celui rănit.

Pe de altă parte, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa susţin că s-au luat măsuri şi cazul se cercetează încă din momentul în care poliţiştii au fost sesizaţi.

“Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au fost sesizați de către un bărbat de 44 de ani cu privire la existența unui conflict cu un alt bărbat de 33 de ani. În urma sesizării, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Totodată, în timpul verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj și transportul vânatului dobândit în condițiile art. 42 din Legea nr. 407/2006 privind vânătorii și protecția fondului cinegetic”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial