28 aprilie 2024
”Oamenii din Crevedia au nevoie de aer curat!”

”Oamenii din Crevedia au nevoie de aer curat!”

”Oamenii din Crevedia au nevoie de aer curat

Am participat, ieri, la o dezbatere publică în cadrul căreia oamenii din Crevedia au fost chemați să își spună punctul de vedere cu privire la amplasarea a două incineratoare de cadavre de păsări, în ferma din localitate.

Cetățenii din Crevedia se plâng de mult timp de mirosul insuportabil care duhnește deseori de aici. Cei prezenți la dezbatere au venit cu argumente și susțin cu tărie că nu își doresc funcționarea celor două incineratoare pe raza comunei lor.

Oamenii se plâng și se tem pentru sănătatea lor și au cerut autorităților responsabile să verifice atent dacă proiectul care vizează cele două incineratoare respectă toate normele în vigoare.

Și noi, cei de la USR, urmărim atent această situație și sperăm că legea va fi respectată în totalitate și situația mirosului insuportabil va fi în cele din urmă rezolvată.

Le mulțumesc colegilor Claudius Moscu, Mihaela Petre, Ionuț Năstase, Robert Pătrașcu din cadrul USR Crevedia, pentru implicarea lor în acest caz, pentru demersurile făcute și susținerea semenilor, mai cu seamă celor 3500 de oameni care au semnat inițiativa împotriva instalării celor două incineratoare.

Nu înțeleg lipsa de la dezbatere a primarului din Crevedia, mai ales ca în comunitatea sa s-au întâmplat atâtea necazuri în ultima vreme.

E bine ca a venit primarul din Ciocănești, care a spus-o răspicat – ca se împotrivește amplasării incineratoarelor în Crevedia ori în localitățile din vecinătate”, spune deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial