4 mai 2024
VEŞTI BUNE! Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa a găsit soluţia să reducă facturile cu până la 25 la sută!

VEŞTI BUNE! Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa a găsit soluţia să reducă facturile cu până la 25 la sută!

Conducerea Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa SA a găsit o soluţie pentru ca facturile la apă să scadă cu până la 25 la sută.

Reprezentanţii CATD s-au întâlnit cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari, principala temă de discuţie fiind sistemul de facturare individuală pe apartament, prin sistemul de alimentare cu apă pe orizontală.

Astfel, au precizat şefii Companiei de apă, aceasta ar fi soluţia care ar duce la reducerea valoarii facturilor.

“Din punct de vedere juridic, se face contract tot cu asociaţia de proprietari, dar printr-o convenţie de plată, se face o relaţie de plată între dvs. şi companie numai pe baza contorului de la branşamentul de la apartament.

Din punct de vedere economic, nu se mai adaugă niciun fel de altă cantitate la ceea ce se citeşte pe acest apometru, cu o singură condiţie: în momentul în care aveţi o avarie pe instalaţia comună pe scară, acea cantitate va fi împărţită la toată lumea.

Noi vom căuta să găsim o soluţie optimă, constructivă astfel încât să scoatem din subsol sistemul de alimentare cu apă şi să-l aducem pe scară.

Astfel vom scăpa şi de eventualele inundaţii din cauza vreunei defecţiuni de apă la subsol”, a declarat dr.ing. Dorin Staicu, directorul Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa SA.

Important de reţinut este că proprietarii care vor decide să beneficieze de acest sistem vor scoate din buzunar doar consumul înregistrat de apometrul personal, fără nicio pierdere.

Oficialii CATD au mai precizat că pentru noul sistem clienţii vor suporta între 600 şi 1.000 de lei pentru o locuinţă. Suma va putea fi achitată şi în rate.

Proiectarea va cădea în grija Companiei de apă, iar lucrările vor fi executate de firmele de specialitate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial