25 aprilie 2024

Titu – Lucrările de reabilitare termică a blocurilor, în impas!

www.mariusbuga.ro_images_ptituIn atentia locuitorilor orasului Titu, »»

La initiativa domnului primar Traian Niculae, in ultima sedinta a Consiliului Local Titu din data de 27.10.2015 s-a aflat pe ordinea de zi proiectul de hotarare privind continuarea lucrarilor de reabilitare termica a blocurilor din oras care nu au beneficiat inca de aceste ample lucrari. In acest sens, dl.primar a solicitat Consiliului Local Titu sprijinul pentru contractarea unui credit care sa asigure confinantarea primariei in programul national de reabilitare termica derulat prin Guvernul Romaniei, pentru a se finaliza in cel mai scurt timp acest proiect vital pentru locuitorii orasului Titu.

Desi nu au prezentat argumente solide pentru decizia dumnealor, consilierii PNL TITU prezenti la sedinta de Consiliu s-au impotrivit acestei initiative, preferand sa lase deoparte, pentru moment, interesul locuitorilor orasului Titu care le-au acordat increderea in anul 2012.

Reamintim, pe aceasta cale consilierilor PNL TITU, ca in 2012 am venit impreuna in fata oamenilor din Titu, prin alianta USL constituita si la nivelul orasului nostru si am promis acestora ca vom schimba din temelii modul in care Primaria si Consiliul Local va functiona si anume doar in interesul cetateanului, iar prima mare promisiune pe care am facut-o impreuna, atat PNL, cat si PSD, in frunte cu dl. primar Traian Niculae, a fost aceea de a reabilita termic si de a monta sisteme de acoperis pentru toate blocurile orasului Titu.

Tocmai de aceea, dl. primar a primit cu dezamagire si mahnire votul consilierilor PNL din ultima sedinta si a declarat urmatoarele : “ Pana acum 2 luni am crezut ca in Consiliul Local Titu exista un singur partid, “Partidul Locuitorilor din Titu”, dar imi dau seama ca de 2 luni a aparut si Partidul National Liberal, care a considerat ca nu mai trebuie sa sustina si sa voteze interesul cetatenilor orasului Titu”, facand referire la faptul ca toti consilierii au lucrat deopotriva pana nu demult doar pentru interesul orasului, interes care a fost mai presus de ambitii sau orgolii politice.

Prin vocea domnului primar transmitem consilierilor PNL Titu speranta si apelul la intelepciune si responsabilitate pentru a exista din nou aceeasi colaborare pe marile proiecte ale orasului si ne exprimam cu totii speranta ca derapajul de la interesul cetatenilor de la ultima sedinta de Consiliu nu va mai continua pe viitor.

Totodata, ii informam pe aceasta cale, pe cetatenii orasului Titu ca initiativa d-lui primar privind continuarea proiectului de reabilitare termica a fost votat, pana la  urma, in Consiliul Local, prin mobilizarea si sprijinul consilierilor PSD si al consilierului independent Adrian Catalan.

Asadar, reabilitarea termica a blocurilor va continua si nu vor exista intarzieri de la acest proces asteptat de atatia ani de cetateanul platitor de taxe din orasul nostru.

Va prezentam mai jos consilierii PNL care s-au abtinut de la votul privind acest important proiect pentru orasul nostru :

Florinel Stefan

Valeriu Vasile

Emil Toma Ion

Sorin Stefanescu

Constantin Sterian

 

Absenti (PNL):

Marin Badea

Sandu Alexandru

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial