2 mai 2024
Consilier local de la Tărtăşeşti, în conflict de interese administrativ

Consilier local de la Tărtăşeşti, în conflict de interese administrativ

primaria-tartasestiCONFLICT DE INTERESE ADMINISTRATIV  

MICU DANIEL SERGIU, consilier local în cadrul Consiliului Local al Comunei Tărtășești, județul Dâmbovița

În calitate de consilier local a participat la deliberarea și adoptarea Hotărârii Consiliului Local Tărtășești privind aprobarea bugetului local de venituri și cheltuieli pentru anul 2015, prin care s-au alocat din bugetul Consiliului local sume de bani Asociației Club Sportiv Avicola Tărtășești (asociaţie la care persoana evaluată deține funcția de președinte).

De asemenea, acesta a participat şi la deliberarea și adoptarea Hotărârii Consiliului Local privind aprobarea parteneriatului între Comuna Tărtășești și Clubul Sportiv Avicola Tărtășești, a contractului cadru de parteneriat între cele două persoane juridice și valoarea sprijinului financiar pentru contractul cadru de parteneriat până la limita sumei de 20.000 lei.

Menţionăm faptul că, în baza celei din urmă hotărâri, Primăria Comunei Tărtășești a încheiat un contract de parteneriat cu Asociația Club Sportiv Avicola Tărtășești, prin care primăria s-a obligat să sprijine financiar cu suma de 20.000 lei activitatea asociației (reprezentată de persoana evaluată, în calitate de președinte).

Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispozițiile art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2001, precum și dispozițiile art. 75, lit. b) şi f) din Legea nr. 393/2004.

sursa – Agenţia Naţională de Integritate

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial