19 aprilie 2024
Titu – Adio mici şi bere! “Dăm ceva temeinic oamenilor pentru viaţa lor de zi cu zi”

Titu – Adio mici şi bere! “Dăm ceva temeinic oamenilor pentru viaţa lor de zi cu zi”

„Tradiţia la Titu era să sărbătorim cu mici, cu bere, cu focuri de artificii.

Noi am crezut că în aceste vremuri dificile, când trebuie să drămuim cu atenţie banul public, trebuie să venim de Ziua oraşului şi să dăm ceva temeinic oamenilor pentru viaţa lor de zi cu zi.

Centrul Multifuncţional de la Titu îşi va începe efectiv activitatea pe data de 1 iunie, pentru că săptămâna viitoare, marţi (28 mai) obţinem ultima hotărâre de guvern.

Este un lucru pe care cetăţenii din această zonă l-au dorit şi reparăm o nedreptate care s-a făcut la peste 80 mii de oameni care aveau nevoie de asistenţă medicală.

Pentru cei care mai vin şi ne dau lecţii aş vrea să spun astăzi aici că în 2010 domnul Boc a aprobat prima hotărâre de guvern prin care a modificat modalitatea de management a acestui spital, trecându- l de la Ministerul Sănătăţii în subordinea autorităţii locale de la Titu şi în martie 2011 acelaşi Guvern Boc a adoptat o hotărâre prin care anumite unităţi sanitare, cum este şi cea de la Titu, erau excluse de la finanţare prin Casa de Asigurări de Sănătate, cu obiectivul nerealizat vreodată – de transformare a acestui spital într-un cămin de bătrâni”, a declarat Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial