19 aprilie 2024
Suferinţă fără margini într-o familie din Dâmboviţa! Le-a ars copilul de viu! “Suntem terminaţi. Aşa ceva nu se poate, şi al doilea copil le-a murit, e dezastru!”

Suferinţă fără margini într-o familie din Dâmboviţa! Le-a ars copilul de viu! “Suntem terminaţi. Aşa ceva nu se poate, şi al doilea copil le-a murit, e dezastru!”

Doi parinti din localitatea Tomşani traiesc drama dupa drama!

Fiul lor, de numai 6 ani, a pierit ars de viu, intr-o anexa a casei, dupa ce s-a certat cu fratele sau si, in joaca, a aprins un chibrit.

In urma cu 3 ani, oamenii au mai pierdut un baiat, rapus de leucemie.

“Am auzit tipaturi, am iesit in drum, se auzea prea tare, si cum am iesit, la vecinu a luat foc fanarul si imediat am sunat la 112 si am anuntat pompierii.

Baiatul tot spunea ca e fugit, ca e in gradina, l-au cautat toti de aici, de la mic la mare si cand au stins incendiul l-au gasit intr-un colt acolo decedat”, ne-a declarat un martor.

“Noi suntem terminati. Asa ceva nu se poate, si al doilea copil, e dezastru.

Copiii erau ingrijiti tot timpul, chiar daca parinti erau la serviciu, ei erau cu bunicii. Niciodata n-au fost lasati singuri”, ne-a declarat Maria Ene, naşa baiatului decedat.

Cei doi frati, de 6 si 11 ani, se uitau la televizor, iar intre ei s-ar fi iscat o cearta, spun vecinii.

Cel mic a luat un chibrit si a fugit afara. In scurt timp, anexa gospodariei a luat foc si flacarile – alimentate de fanul din hambar – au inghitit totul in cateva secunde.

Bunica celor doi copii era in curte si a vazut valvataia, dar nu si-a dat seama ca baiatul este ascuns acolo. Oamenii l-au cautat in zadar peste tot.

Abia cand au venit pompierii au descoperit, intr-un colt al hambarului, trupul copilului.

Pentru familia din Dambovita durerea este coplesitoare. Acum trei ani, oamenii si-au mai pierdut un fiu, de bolnav de leucemie, iar peste cateva zile, se pregateau sa-i faca parastasul.

Astazi, reprezentantii Directiei pentru Protectia copilului, vor demara o ancheta pentru a vedea daca se poate vorbi de neglijenta in acest caz.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial