19 aprilie 2024
Târgoviştea, prezentă la Campionatul European de Karate Shotokan WSKU

Târgoviştea, prezentă la Campionatul European de Karate Shotokan WSKU

CLUBUL SPORTIV TARGOVISTE

Comunicat presa

C.E. KARATE SHOTOKAN W.S.K.U.

Bursa – Turcia

La Bursa – Turcia, a avut loc Campionatul European de Karate Shotokan WSKU. Din lotul national al Romaniei a facut parte si Mihaies Cristian care a a participat la kumite seniori – 67 kg.

Sportivul nostru a avut o evolutie buna la acest campionat, dar nu a reusit sa obtina medalie, acesta fiind invins de un sportiv din tara gazda la o diferenta de 1 punct.

Acum urmeaza o refacere, ca apoi sa se pregateasca cu lotul de seniori al Clubului Sportiv Targoviste in vederea participarii la Open-ul Romaniei la Karate din luna Noiembrie 2013.

Astfel, Mihaies Cristian ramane in palmares la nivel international cu medaliile obtinute anul acesta in Slovacia, la C.E. de Karate Shito Ryu si anume: medalia de aur cu echipa de kumite seniori a Romaniei, medalia de bronz cu echipa de kata sincron seniori (toti componentii fiind legitimati la CS Targoviste) si locul V la kumite indiv. seniori -65 kg.

La sfarsitul saptamanii, sambata 12.10.2013, la COSR Izvorani, va avea loc C.N.Karate Shito Ryu pentru Copii si Tineret, sectia de Karate va fi prezenta cu un lot format din 7 sportivi, 5 la tineret: Vladescu Flavius, Suhan Cosmin, Stroe Florin, Putanu Robert si Barbu Robert, si 2 la copii: Merda Robert si Setreanu Alexandru.

Instructor sportiv,

Victoria Ion

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial