8 mai 2024
“Cei de la FCM sunt experţi în materie de falsuri”

“Cei de la FCM sunt experţi în materie de falsuri”

❚ Marin Olteanu a răbufnit după ce gruparea din Şotânga a folosit din nou juniori mai mari de vârstă în meciul cu CSŞ Târgovişte

Marin Olteanu i-a acuzat pe oficialii formaţiei FCM Târgovişte că au folosit jucători pe fals în meciul de sâmbătă, câştigat de juniorii C ai CSŞ cu scorul de 4-2. Cum la pauză era condusă cu 3-0, echipa de la Şotânga a folosit în a doua repriză mai mulţi juniori mai mari de vârstă, fiind foarte aproape de a restabili egalitatea. Chiar dacă susţine că nu este adeptul contestaţiilor, Marin Olteanu insistă să se ia măsuri împotriva unor asemenea practici care pătează fotbalul juvenil.

“Cel puţin un jucător de la ei a fost folosit pe fals. Chiar dacă era în regulă cu actele, cei de la FCM sunt atât experţi în materie de falsuri, încât apar ca fiind în legalitate. Dacă eu lucrez pe căi cinstite, cred că toată lumea din jurul meu este cinstită, dar uite că nu e chiar aşa. Este foarte riscant pentru un copil de ‘99 să joace împotriva unuia de “95, riscând să fie accidentat fatal. Dacă ei doresc cu orice preţ să câştige, să o facă, dar nu în condiţiile astea. După mine, FCM Târgovişte a avut trei sau patru jucători pe fals”, a punctat Marin Olteanu, antrenorul grupei de juniori C de la CSŞ Târgovişte.

“FCM a folosit mereu juniori pe fals”

Marin Olteanu spune că FCM Târgovişte foloseşte în mod frecvent asemenea practici şi nu reţine ca cei de la Şotânga să joace vreodată cinstit în meciurile directe.

“FCM a fost deseori contestată pentru că foloseşte jucători pe fals. Credeam că au înţeles şi ei ceva, dar se pare că nu. Mereu au folosit jucători pe fals în meciurile cu noi, măcar Costică avea tăria să spună de la început că va băga în teren fotbali şti mai mari de vârstă şi acceptam “, ne-a mărturisit antrenorul dâmboviţean.

Despre obiectivele CSŞ-ului în acest sezon, la nivelul juniorilor C, Marin Olteanu consideră că va fi mai greu ca echipa să câştige seria, pentru că în mare parte elevii săi sunt cu un an mai mici.

“Nu ştiu dacă vom câştiga seria, pentru că avem doi adversari mai puternici, CSM Moreni şi Chindia Târgovişte, cu care am avut meciuri grele. Nu rezultatele sunt importante, eu mi-aş dori ca la sfârşitul acestui ciclu să iasă doi sau trei jucători care să evolueze undeva mai sus”.

Liviu Dobre

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial