27 aprilie 2024
Târgovişte – O lucrare le pune nervii la GREA ÎNCERCARE!

Târgovişte – O lucrare le pune nervii la GREA ÎNCERCARE!

“Buna ziua! Numele meu este Mitrache Elena, locuiesc in Targoviste, Aleea Manastirea Dealu, Nr. 19C .

Aduc la cunostinta opiniei publice si a organelor abilitate o situatie mai putin obisnuita, situatie cu care ne confruntam din data de 02.09.2013.

In fata curtii noastre s-a inceput o lucrare ce avea sa ne puna nervii la grele incercari.

Nu am stiut ce se doreste cu acea lucrare, nu ne-a spus nimeni nimic, noi crezand ca se urmareste reparatia vreunei conducte de gaz sau apa.

Surpriza a venit in ziua urmatoare cand s-a amplasat acel post de transformare.

Am cerut sa vedem o autorizatie de constructie sau un aviz pentru lucrarea respectiva si bineinteles ca nu am primit nimic concret, am incercat sa fotografiez avizul celor de la Distrigaz dar mi-au inchis dosarul asa de repede ca nu am avut ce sa fac.

Mi s-a spus ca daca doresc sa am acces la informatiile respective sa ma adresez in scris institutiilor in caz.

Bineinteles ca am facut adrese la Electrica si Distrigaz si am asteptat. Au venit la fata locului marti dimineata(pe 10.09.2013) reprezentanti de la ambele institutii dar si de la firma Bitinvest ,cea care monteaza postul respectiv . Suntem in asteptarea unui raspuns referitor la modul si normele dupa care s-a lucrat.

Vreau sa va mai spun ca deschiderea la strada este de 10.5 metri iar postul are cel putin 2.3 metri lungime, 1,2 metri latime si 2 metri inaltime.

Sotul meu cand iese cu masina din curte nu mai are vizibilitate la trafic .Ne-a luat vederea la strada, nu s-a tinut cont ca in apropiere sunt bransamente de gaze.

Am cerut lamuriri si de la reprezentantul Bitinvest care a supravegheat luni seara pana tarziu in noapte ca lucratorii sa termine de astupat santurile facute ,fiind bineinteles anuntat ca marti vor veni cei de la Electrica si surprinzator ,au venit cu o singura masina amandoi reprezentantii si cel de la Electrica si cel de la Bitinvest).

Am cerut sa-mi dea cotele legale de amplasare a postului si m-a refuzat in mod obraznic, acuzandu-ma pe mine ca sunt ostila.

L-am rugat pe sotul meu sa mearga dupa dansul la firma pentru obtinerea acestor avize si ne-a spus fara niciun pic de jena ca nu ne da nimic.

Sotul meu a descoperit o portiune mica din santul proaspat acoperit sa vada domnul de le Electrica la ce distanta sunt puse, a facut si fotografii (care nu cred ca au fost facute ca dovada ca nu s-au respectat nici macar regulile de minima siguranta) si in fata noastra a spus reprezentantului Bitinvest ca lucrarile sa nu mai continue. Contrar acestuia lucratorii si-au vazut de treaba nestingheriti ba chiar i-a vizitat si domnul reprezentant al firmei Bitinvest.

Cablurile de tensiune trec peste bransamentul nostru de gaze. Consideram ca viata noastra este in pericol.

Ma intreb cu stupoare cum poate sa dea aviz de constructie unei asa lucrari cei de la URBANISM si PRIMARIE.

Daca un stalp de tensiune se pune astfel incat sa nu stanjeneasca vizibilitatea in trafic cum se poate monta acest transformator?

Mentionez ca lucrarea este deservita cartierului de vile al domnului Dutescu Iulian care nu are trecuta nici macar denumirea strazii pe care se circula ( chipurile este spatiu privat inclusiv drumul de acces din strada principala).

SFATUITI-MA VA ROG CE POT SA MAI FAC?

Eu stau sa astept un raspuns din partea celor abilitati si lucrarile continua, credeti ca este normal?

Am facut si cateva fotografii chiar din aceasta dimineata cand cei de la Bitinvest acopereau cablurile cu nisip.

Daca se indeparteaza putin pamantul si pietrele de deasupra santurilor se vede cablul electric.

Inca o data va spun ca imi este teama de ce se poate intampla datorita faptului ca lucrarea respectiva are multe nereguli.

VA rugam din suflet trimiteti pe cineva sa verifice acest dosar ,care noua ne este cel putin dubios si credeti-ma ca veti constata mai multe nereguli decat am reusit eu sa va aduc la cunostinta.

In speranta ca ne veti ajuta va multumim anticipat.”, ne-a scris pe adresa redacţiei cititoarea site-ului de ştiri MariusBUGA.ro.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial