28 aprilie 2024
Târgovişteni DE VALOARE! Sportivii de la Rizea Wushu s-au întors cu PATRU MEDALII de la Campionatul Naţional de Kick Box!

Târgovişteni DE VALOARE! Sportivii de la Rizea Wushu s-au întors cu PATRU MEDALII de la Campionatul Naţional de Kick Box!

riz2Sala Apollo din Capitala a gazduit Campionatul National de Kick Box! Targovistea a fost din nou reprezentata la nivel inalt de sportivii Clubului Rizea Wushu.
Maestrul Titi Rizea a participat la aceasta competitie cu patru sportivi, trei dintre acestia avand varste  intre 7 si 8 ani, dar si un junior de 15 ani.
La finalul concursului a urmat bucuria! Clubul targovistean si-a imbogatit palmaresul cu inca PATRU medalii, trei de argint si una de bronz!
Castigatorii sunt:
1. MATEI CORNEL ANDREI 15 ANI   medalie de argint
2. MARIN MATEI                       8 ANI   medalie de argint
3. BEJU RAUL                          8 ANI   medalie de argint
4. LUCA ENE                            7 ANI  medalie de bronz
rize1
 
“Sportivul Matei Cornel Andrei  a castigat in semifinale meciul prin K.O., iar in finala a dat dovada ca este un adevarat luptator! A participat la o categorie mai mare 71 kg si de varsta 17-18 ani, desi el are 15 ani.
Peste trei saptamani va avea loc un campionat national de kick box in vederea participarii la campionatul mondial,.
Sportivul de la Clubul Sportiv Rizea Wushu va participa la categoria -67 kg varsta 15-16 ani si cu siguranta ne vom pregati foarte bine si vom iesi campioni.
Avem speranta ca se va gasi un sponsor pentru a ne putea ajuta, tot speram de ani buni, un sponsor sa ne ajute la fiecare competitie, desi costurile nu sunt extreme!!!
rizeSportivii Marin Matei, Beju Raul si Luca Ene au luptat frumos si rezultatele au fost pe masura, eu am fost foarte multumit de ei si tin sa adaug ca toti sportivii au mers la aceasta competitie insotiti de patinti si le multumesc din suflet pentru participare si pentru sustinerea copiilor la aceste competitii nationale si internationale.
Vreau de asemenea sa multumesc domnului Inspector Sef Gavrila Costel si domnului Colonel Sirbu Gheorghe pentru sustinere si pentru ca au facut posibila participarea mea la acest eveniment deosebit!
Am fost felicitat de domnul Garbea Ion organizatorul competitiei pentru rezultatele obtinute.
Mentionez faptul ca lucrez in Ministerul Afacerilor Interne si  ma ocup cu pregatirea personalului militar din cadrul I.J.J. Dambovita la educatie fizica si sport si autoaparare.
Multumesc din nou tie, Marius Buga, pentru sustinerea sportului in judetul Dambovita si ne face onoare sa te avem aproape de fiecare data!”, ne-a declarat antrenorul Titel Rizea.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial