2 mai 2024
Târgoviştean CU GREUTATE! Daniel Natea se pregăteşte să dea lovitura!

Târgoviştean CU GREUTATE! Daniel Natea se pregăteşte să dea lovitura!

nateaÎn perioada 31 mai – 1 iunie 2014, la Madrid, are loc o nouă etapă de Cupă Mondială la judo.

Târgovişte va fi reprezentat la Openul din capitala Spaniei de Daniel Natea (locul 26 în clasamentul EJU). Judoka antrenat de Iulian Crăciun va concura la categoria + 100 de kilograme, iar obiectivul său va fi o clasare în primele cinci locuri.

Pentru sportivul nostru, Openul de la Madrid reprezintă al şaptelea concurs internaţional la care i-a parte în actualul sezon competiţional. La ultima ediţie a turneului (desfăşurat la Bucureşti), Natea a reuşit performanţa de a termina pe ultima treaptă a podiumului, şi implicit de a intra în posesia medaliei de bronz (prima din carieră într-o etapă de Cupă Mondială).

Plecarea lui Daniel spre oraşul spaniol are loc în decursul zilei de sâmbătă. Participarea sportivului la acest Open va însemna un nou antrenament util înaintea Campionatului European de seniori, găzduit de localitatea Chelyabinsk (Rusia), în a doua jumătate a lunii august.

După etapa de Cupă Mondială, de la Madrid, următorul concurs la care va lua parte Natea va fi Grand Prix-ul de la Budapesta (21-22 iunie).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial