2 mai 2024
Karatiştii târgovişteni, medaliaţi CU BRONZ la Openul României!

Karatiştii târgovişteni, medaliaţi CU BRONZ la Openul României!

Comunicat presa

OPENUL ROMANIEI LA KARATE Brasov, 22-24.11.2013

La Sala Sporturilor din Brasov a avut loc Openul Romaniei la Karate, competitie deschisa tuturor practicantilor de Karate din Romania. Au participat aproximativ 350 de sportivi la kata si kumite individual pe urmatoarele categorii de varsta: cadeti, juniori, tineret (U21) si seniori.

Sectia de Karate din cadrul Clubului Sportiv Targoviste a participat cu un lot format din 7 sportivi (5 seniori si 2 la tineret) si au obtinut 3 medalii de bronz:

1. OLTEANU LAVINIA – senioare kata

2. MIHAIES CRISTIAN – seniori kumite -67 kg.

3. BICA RUXANDRA – senioare kumite +61 kg.

Aproape de obtinerea medaliilor de bronz au fost si sportivii Vladescu Flavius (seniori) si Suhan Cosmin (tineret).

Tot la Brasov, Joi si Vineri, in Aula Universitatii Transilvania, a avut loc Cursul de perfectionare si licentiere pentru arbitrii si antrenori pe regulamentul competitional W.K.F. (World Karate Federation – singura federatie mondiala de karate recunoscuta de C.I.O. si membra in cadrul SportAccord); aceasta perfectionare a fost condusa de catre seful Comisiei europene de arbitraj WKF, Primoz Debenak (Slovenia).

La acest curs a participat de la C.S.Targoviste o delegatie de 6 persoane formata din 1 antrenor si 5 arbitrii: Munteanu Ion – antrenor , iar ca arbitrii: Mihaies Cristian, Olteanu Lavinia, Bica Ruxandra, Pomarelanu Octavian si Stroe Florin, acestia fiind insotiti si de catre Munteanu Daniel (arbitru balcanic) si un apropiat si colaborator al Clubului Sportiv Targoviste.

Instructor sportiv,

Victoria Ion

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial