2 mai 2024
Moreni – Conduceau excavatoare, dar au uitat un amănunt: N-AVEAU PERMIS!

Moreni – Conduceau excavatoare, dar au uitat un amănunt: N-AVEAU PERMIS!

excavatorInfracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, cercetate de poliţişti !

 Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe raza municipiului Moreni, doi bărbaţi, de 28, respectiv 40 de ani, în timp ce conduceau autoexcavatoare, fără a poseda permsie de conducere corespunzătoare categoriei din care făceau parte acele vehiculele.

Pe numele acestora, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de „ conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule ”.

O tânără, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Ciocaneşti este cercetată pentru comiterea infracţiunii de „punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat” după ce a fost depistată de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Lunguleţu la volanul unui autoturism a cărui autorizaţie de circulaţie era expirată.

De asemenea, poliţiştii Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Butimanu au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 19 ani, din Cojasca.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că şoferul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Faţă de tânăr, poliţiştii efectuează cercetări  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial