28 aprilie 2024

Târgoviştea, locul 5 la Grand Slam-ul de judo din Rusia

natea1Daniel Natea a avut parte de o comportare pozitivă la Grand Slam-ul de judo de la Tyumen (Rusia), desfăşurat în perioada 11-13 iulie 2014.

Judoka de la Clubul Sportiv Atletic Târgovişte a finalizat puternicul turneu pe locul 5, la capătul a două victorii şi tot atâtea înfrângeri.

În cadrul întrecerii destinate categoriei +100 de kilograme, sportivul antrenat de Iulian Crăciun a pierdut medalia de bronz, după ce a suferit o înfrângere prin ippon, în faţa japonezului Hisayoshi Karasawa.

De asemenea, intrarea românului în finala concursului a fost blocată, în semifinale, de către un alt sportiv din „Ţara soarelui răsare”, Takeshi Ojitani.

Superioritatea lui Natea la Tyumen s-a văzut în primele faze ale întrecerii, când a trecut pe rând, de italianul Alessio Mascetti şi de polonezul Maciej Sarnacki.

Clasarea pe locul 5 la acest Grand Slam a adus în contul sportivului de la CSA Valleriana Târgovişte numai puţin de 100 de puncte.

În următoarele şase săptămâni, Natea va efectua un cantonament centralizat la Poiana Braşov, iar apoi va participa la Campionatul Mondial de judo individual şi pe echipe – seniori, găzduit de localitatea Chelyabinsk (Rusia).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial