28 aprilie 2024
Urban Titu – Final fericit în amicale, urmează timpul confirmării în oficiale

Urban Titu – Final fericit în amicale, urmează timpul confirmării în oficiale

IMG_6990Urban Titu a încheiat seria meciurilor amicale printr-o victorie şi aşteaptă să înceapă cu dreptul noul sezon al Ligii a 3-a. Amicalul susţinut împotriva argeşenilor de la CN Dinicu Golescu i-a dus pe elevii lui Adrian Neaga să arate că sunt pregătiţi pentru meciurile oficiale, dar şi pentru disputa cu Chindia Târgovişte, de la sfârşitul săptămânii viitoare.

Pe „Municipalul” din Câmpulung Muscel, dâmboviţenii şi-au asigurat succesul după ce au avut parte de o evoluţie pe măsură şi au dominat în cea mai mare parte ostilităţile din teren. Împotriva colegei de serie, fotbaliştii Urbanului au afişat determinare, discernamânt, posesie bună a mingii, dăruire şi dorinţă mai mare de victorie.

Superioritatea echipei lui Neaga în disputa cu muscelenii s-a evidenţiat încă din debutul jocului, când Ivaşcu şi Penescu l-au pus la grele încercări pe Tănase, prin şuturi din afara careului.

Evoluţia bună a Urbanului a continuat cu deschiderea scorului dintr-o lovitură de la 11 metri, de către Marian Cârstea (23). Sărbătoritul zilei a reuşit să transforme fără emoţii penalti-ul obţinut de atacantul Ovidiu Stan (jucător aflat în pregătiri de la CS Mioveni), după ce a fost bruscat de portarul Tănase şi ţinut de tricou de Dulgheru, la marginea careului mic.

Avantajul minim luat pe tabelă nu a ţinut prea mult pentru dâmboviţeni, deoarece fotbaliştii lui Popovici au găsit repede soluţia restabilirii echilibrului. Găsind o fisură în apărarea în Urbanului, Mazarache l-a bătut pe Iordan cu un şut din apropierea liniei de şase metri, două minute mai târziu. Jocul dâmboviţenilor a crescut din nou în intensitate în finalul primei reprize, când Petculescu şi Ştefănescu au fost la un pas de a aduce Urbanul în avantaj. În actul secund, Titu şi-a adus aminte că peste cinci zile întâlneşte Chindia şi a înclinat rapid terenul.

Pe fondul unui joc în forţă, vişinii au făcut şah mat apărarea adversă, reuşind să marcheze golul victorios prin Dragoş Gheorghe (jucător aflat în pregătiri de la Conpet Ploieşti), după o combinaţie de efect cu Ivaşcu, la limita careului mare (58). În ultima parte a întâlnirii, ambele echipe şi-au mai creat câteva ocazii de poartă, dar nici una dintre ele nu a mai putut trimite balonul în aţe.

Mai mult de atât, în ultimele secvenţe ale partidei au apărut şi câţiva nervi în rândul jucătorilor, care s-au soldat cu eliminarea lui Butoi, după ce a reacţionat la cuvintele neortodoxe ale unui adversar. Finalizarea meciurilor de pregătire printr-un succes sugerează că Urbanul a ajuns la forma sportivă dorită de Rică Neaga, dar şi la certitudinea de a face o figură frumoasă în noul campionat.

 

Trei fotbalişti au părăsit terenul accidentaţi

 

Înfruntarea cu CN Dinicu Golescu a provocat numeroase „victime” în rândul grupării din sudul judeţului. Intrările dure ale adversarilor au făcut ca numai puţin de trei jucători ai Urbanului să părăsească terenul de joc mult mai devreme decât şi-ar fi dorit staff-ul tehnic. Astfel, dintre elevii lui Rică Neaga care au fost nevoiţi iasă de pe gazon din cauza accidentărilor s-au aflat Mirescu, Petculescu şi O. Stan.

 

Neaga, mulţumit de evoluţia jucătorilor şi de rezultat

 

Succesul cu muscelenii a mulţumit din plin conducerea tehnică a Urbanului. Aceasta  a considerat că această victorie îi va duce pe Ivaşcu et comp. să înceapă cu moralul ridicat disputa cu Chindia, din debutul campionatului. „Este bine că am putut finaliza jocurile amicale printr-o victorie. Pe lângă rezultat, în acest joc m-a interesat în mod special jocul băieţilor.

Mă bucur că de această dată el a fost unul la înălţime. Această victorie este bună pentru moralul jucătorilor în partida de la Târgovişte. Suntem încrezători că acolo vom face un joc bun şi că vom obţine un rezultat pozitiv. Suntem pregătiţi pentru noul campionat, dar şi pentru un meci pe măsură cu echipa târgovişteană”, a spus Adrian Neaga, la finalul meciului cu CN Dinicu Golescu.

 

CN Dinicu Golescu – Urban Titu   1-2 (1-1)

 

Marcatori: Mazarache (25)/ Cârstea (23 – pen), D. Gheorghe (58).

 

Dinicu : Tănase – Leca, Zaharia, Dulgheru, Băduleanu – Anghelina, Mălăncioiu, Mihăilescu, Toader – Mazarache, Jenaru. Au mai jucat: Ene – Chira, Tudor, Heroiu, Andrei, Lulea, Miloş, Tudorache. Antrenor: Alecsandru Popovici

 

Urban: Iordan – Pâslaru, Ştefănescu, Avram, Mirescu – Penescu, Ivaşcu – Corbu, Cârstea, Petculescu – O. Stan. Au mai jucat: M. Mihai – Butoi, Militaru, A. Stan, Tuţă, Rădescu, Tudor, Nedelcu, Neguţ, D. Gheorghe, Dicu. Antrenor: Adrian Neaga.

 

 

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial