26 septembrie 2023
Acestea sunt cele mai apreciate 5 jocuri de păcănele de la EGT

Acestea sunt cele mai apreciate 5 jocuri de păcănele de la EGT

Pasionații de sloturi se uită și la numele producătorului atunci când deschid un joc, iar EGT (Euro Games Technology) este unul dintre cei mai populari provideri de softuri de cazinou în rândul românilor. Păcănelele online lansate de această companie fondată în Bulgaria se remarcă prin grafică de calitate, efecte sonore moderne, tematică variată, dar și funcții speciale spectaculoase.

Sloturile EGT sunt disponibile și în variantă demo pe site-uri cu păcănele gratis EGT. Le poți încerca înainte de a le juca pe bani reali într-un cazinou online. Iată 5 recomandări de top:

SHINING CROWN

Acest slot clasic cu fructe și șeptari are grila formată din cinci role și trei rânduri. Simbolurile pot forma combinații câștigătoare pe zece linii de plată. Grație volatilității reduse, rotirile care plătesc sunt destul de dese, iar partea bună este că niciun câștig nu este mai mic decât miza. În cazul în care se opresc cinci șeptari pe o linie de plată, primești de 500 de ori miza rotirii.

„Shining Crown” nu oferă rotiri gratuite, dar are trei simboluri speciale. Cea mai importantă este coroana Wild, care se multiplică pe toată rola dacă ia parte la minim o combinație câștigătoare. Sunt, apoi, două simboluri Scatter: steluța care poate apărea în trei exemplare și dolarul, care se poate opri pe fiecare coloană. Cinci dolari aduc de 100 de ori miza, indiferent de locul unde aterizează pe grilă.

BURNING HOT

„Burning Hot” are numai 5 linii de plată, ceea ce face ca și premiile să fie mai mari. Cel mai mic câștig este dublul mizei, adus de doi șeptari sau de trei cireșe, lămâi, prune, portocale. În rest, trei struguri și trei pepeni aduc de opt ori miza, iar trei clopoței – de patru ori miza. Am trecut în revistă câștigurile minime. Cel maxim (de 600 de ori miza) este generat de cinci șeptari.

Și aici steluța și dolarul sunt simboluri Scatter, iar „Wild”-ul expandabil este trifoiul cu patru foi care poată apărea pe rolele 2, 3 sau 4. Ca orice slot EGT, acest joc beneficiază de funcția „Gamble” (dublaj), prin care pot fi multiplicate câștigurile care nu trec de un anumit multiplicator.

ZODIAC WHEEL

Este un slot care iese din „sfera fructelor” și te duce în lumea fascinantă a cititorilor în stele. Elementul central e reprezentat de roata zodiacală, care are conotații mistice. Ea este simbol Wild expandabil și substituie orice altă pictogramă cu excepția celor două Scatters, cartea cu stea pe copertă și harta cu pană de scris și compas. Cinci cărți plătesc 100x miza, iar 3 hărți, oriunde pe rolele 1, 3 și 5, îți aduc în cont o sumă egală cu 20x miza.

Cele mai valoroase simboluri sunt astrologul, ghicitoarea care privește în viitor, telescopul și globul pământesc. Astrologul ia locul șeptarului din alte jocuri și plătește de 600 de ori miza dacă apare în cinci exemplare pe o linie de plată.

DRAGON REELS

Este un joc inspirat din mitologia chineză, așadar de pe grila formată din cinci role și trei rânduri nu puteau lipsi dragonii. Cel de foc este Wild animat și plătește până la de 200 de ori miza, iar cel de aur este Scatter, inițiind o secvență de 10 rotiri gratuite cu multiplicator x2 dacă apare în minim trei exemplare pe ecran. Totodată, doi dragoni de aur aduc un câștig egal cu dublul mizei.

Celelalte simboluri din „Dragon Reels” sunt îmblânzitorul de dragoni, prințesa, artificiile și celebrele felinare chinezești. Sunt 25 de linii de plată, ceea ce înseamnă că sunt șanse mari de câștig dacă minim trei pictograme identice se opresc pe role adiacente.

FRUITS KINGDOM

În Regatul fructelor, totul este strălucitor. Îți dorești ca pe ecran să se oprească regele, regina și mai ales coroana, care este simbol Wild. Nu mai vorbim despre un Wild expandabil, așa cum este cel din „Shining Crown”, însă are proprietatea că dublează câștigurile la care participă. De exemplu, cinci regi sau regine pe una dintre cele 10 linii de plată aduc un câștig de 75 de ori miza. În cazul în care se aliniază patru regi și o coroană, atunci câștigul este de 150 de ori miza.

Steluța aurie este simbol Scatter. Minim trei steluțe declanșează 15 rotiri gratuite cu multiplicator x3. În timpul secvenței este folosit un set alternativ de role. Funcția este redeclanșabilă.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial