28 aprilie 2024
Tânăr, de 34 de ani, din Ocniţa, tatăl a doi copii, ucis într-un abator din Germania

Tânăr, de 34 de ani, din Ocniţa, tatăl a doi copii, ucis într-un abator din Germania

Conflict sângeros între români, la unul dintre celebrele abatoare Tonnies din Germania. Un muncitor de 34 de ani, din Dâmbovița, a fost ucis de un coleg mai tânăr, venit din același județ.

Victima voia să se întoarcă în țară, anul acesta. Doi copii își așteptau tatăl acasă.

Crima s-a petrecut vineri, chiar în interiorul abatorului din Germania, unde victima şi agresorul lucrau împreună.

Între cei doi ar fi izbucnit o ceartă, după ce bărbatul de 34 de ani ar fi avut un schimb de replici mai dur cu iubita colegului său.

Victima a fost transportată la spital, însă a murit din cauza hemoragiei. În ţară, familia acestuia a aflat vestea cea rea de la un coleg.

Florea Costache, vecină: “A murit bietul băiat, i-a rămas casa neterminată, doi copilaşi. E greu şi de nevastă-sa cu ei doi şi de el, că intră în pământ”.

Bărbatul era plecat de aproape patru ani la abatorul din Germania, unde lucra cu forme legale. A trudit din greu să îşi construiască o casă în satul natal, Ocniţa, din judeţul Dâmboviţa. Reuşise să îşi ducă planul la bun sfârşit şi urma să se intorca anul acesta definitiv acasă.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru crimă. Între timp, familia victimei a făcut demersuri pentru a-l repatria trupul neînsufleţit al victimei.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial