27 aprilie 2024
SUSPECT – Boriga tace, toţi de la baschet TAC!

SUSPECT – Boriga tace, toţi de la baschet TAC!

❚ Suntem curioşi de unde îşi va permite CSM Târgovişte să susţină bugetul de salarii de sute de mii de euro numai pentru banca tehnică a grecului Dikeoulakos ❚ Site-ul totalbaschet.ro susţine că antrenorul grec de la Fenerbahce va lucra la CSM Târgovişte cu un asistent (Sakis Paralikas), un preparator fizic (George Lithopoulos) şi cu un fizioterapeut (Hristos Poulis) ❚ Primarul Gabriel Boriga nu a făcut până acum nici un comentariu legat de subiect, refuzând în continuare să comunice cu ziarul nostru ❚ Cum controlul PDL la nivel local a scăzut dramatic, nu ar fi exclus să pice şi varianta super scumpă cu Dikeoulakos antrenor

Site-ul totalbaschet.ro continuă seria informaţiilor legate de transferul antrenorului grec George Dikeoulakos de la Fenerbahce Istanbul la CSM Târgovişte, oferind noi amănunte de mare senzaţie. Cei de aici au preluat la rându-le informaţii de pe site-urile europene de baschet, care anunţă că Dikeoulakos nu va veni la Târgovişte doar cu jucătoarea letonă Elina Babkina, ci şi cu un întreg staff tehnic.

Astfel, antrenor asistent va fi Sakis Paralikas, George Lithopoulos va ocupa poziţia de trainer (preparator fizic), iar ca fizioterapeut apare Hristos Poulis. Noi înţelegem că în sportul profesionist antrenorul îşi alege stafful, însă tare suntem curioşi să vedem de unde îşi va permite CSM Târgovişte să susţină salariile atâtor oameni, doar de pe banca tehnică.

Cum am mai spus, se pare că Dikeoulakos a câştigat sezonul trecut în jur de 350.000 de euro la Fener, incluzând aici şi bonusurile de obiectiv, după ce a cucerit titlul în Turcia şi a pătruns până în semifinalele Euroligii.

Boriga tace, toți de la baschet tac

Interesant este că primarul Gabriel Boriga nu a făcut până acum nici un comentariu legat de subiect, refuzând în continuare să comunice cu ziarul nostru. Probabil că strategia sa se baza pe o victorie a PDL în tandem Primăria Târgovişte – Consiliul Judeţean Dâmboviţa, însă Florin Popescu a pierdut bătălia electorală cu reprezentantul USL, Adrian Ţuţuianu.

Fără naşul său preşedinte la CJD, dominat acum de USL, şi fără o majoritate PDL nici măcar în Consiliul Local, e foarte greu ca Boriga să mai poată susţine din bani publici echipa de baschet, cel puţin la nivelul dorit. E posibil şi ca varianta cu Dikeoulakos la Târgovişte să pice, priorităţile locale fiind altele, inclusiv la nivel sportiv, decât acest proiect baschetbalistic arogant.

Cu toţii tac în acest moment, chiar şi antrenorul Florin Nini, cu şanse aproape nule de a fi păstrat în stafful lui Dikeoulakos, de unde e posibil să dispară până şi „celebrul” antrenor secund Marius Dobă. Evident că preşedintele CSM Târgovişte, Ciprian Iugulescu, rămâne doar un element de decor, mulţumit că poate circula cu maşinile primăriei.

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial