26 aprilie 2024
Gică Popescu se întâlneşte cu Adrian Ţuţuianu! Vezi de ce!

Gică Popescu se întâlneşte cu Adrian Ţuţuianu! Vezi de ce!

❚ „O să vin la Târgovişte pentru a purta anumite discuţii cu domnul preşedinte Ţuţuianu, pentru că proiectul Chindia reprezintă una dintre priorităţile de pe agenda mea de lucru”, ne-a mărturisit ieri fostul căpitan al Barcelonei ❚ „Mă bucur că cei de la Chindia şi chiar domnul Gică Popescu vor să discute cu mine pe tema unei colaborări la echipa de fotbal, dar mă întreb de ce nu au făcut-o şi până acum?”, a venit răspunsul noului preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa ❚ Cu sau fără Gică Popescu, avem convingerea că preşedintele Adrian Ţuţuianu va menţine în viaţă echipa de fotbal şi ne-a transmis că are soluţii pentru a face o treabă bună şi aici ❚ Brusc, Adrian Ţuţuianu a devenit simpatizat şi contactat de oameni din sport care până săptămâna trecută l-au evitat, aşa cum la uşa USL e coadă de simpatizanţi şi de oportunişti

Eşecul lui Florin Popescu în bătălia electorală a picat ca o lovitură de baros pentru cei din proiectul Chindia, inclusiv pentru preşedintele de onoare Gică Popescu. Revenit ieri după o acţiune întreprinsă sub sigla UEFA, „Baciul” şi-a făcut timp pentru a discuta cu apropiaţii săi şi despre echipa de fotbal.

„Chiar dacă am foarte multe pe cap, vă rog să mă credeţi că subiectul Chindia repezintă una dintre priorităţile de pe agenda mea de lucru. Va trebui să mă deplasez la Târgovişte într-una din zilele următoare, pentru a vedea despre ce este vorba”, ne-a transmis fostul căpitan al Barcelonei, pus într-o evidentă încurcătură, după ce Florin Popescu, omul care l-a atras în proiectul Chindia, şi-a pierdut puterea la nivel judeţean. Gică nu şi-a ascuns simpatia pentru prietenul său PDL-ist, alături de care s-a afişat la numeroase acţiuni cu caracter electoral, gen inaugurări de baze sportive.

„Proiectul Chindia sper să devină și mai puternic”

Dacă preşedintele Mihai Neguţ şi vicepreşedintele Sorin Lungu şi-au exprimat dorinţa de a colabora cu noul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Gică Popescu a fost ceva mai reţinut. „Subiectul este un foarte delicat pentru a-l trata telefonic, printr-o simplă declaraţie de presă. O să vin la Târgovişte pentru a purta anumite discuţii cu domnul preşedinte Ţuţuianu, să vedem care îi sunt intenţiile legate de echipa de fotbal Chindia. Pentru moment, mă opresc aici şi o să vă contactez eu când voi ajunge la Târgovişte. Proiectul Chindia este unul foarte important pentru mine, m-am implicat mult în dezvoltarea lui şi sper să devină unul şi mai puternic”, ne-a mărturisit „Baciul”, pus în dificultate după înfrângerea prietenului Florin Popescu.

Sunt așteptate schimbări de cadre

În intervenţiile sale iniţiale cu caracter sportiv, noul preşedinte al CJD, Adrian Ţuţuianu, a spus că nu exclude o colaborare cu Gică Popescu, în schimb, va solicita un audit la Chindia. Pe Adrian Ţuţuianu l-a deranjat în schimb implicarea unor antrenori din club în campania electorală a adversarului Florin Popescu, acuzându-i pe Ţâcă Zamfir (şeful Centrului de copii şi juniori) şi pe Marius Vişan (antrenor la grupa juniorilor C) de propagandă PDL-istă.

Noul şef al judeţului a promis că nu va desfiinţa Centrul de copii şi juniori şi nici nu va recurge la răzbunări, în schimb, le-a transmis celor de mai sus să îşi înainteze demisiile. Cu sau fără Gică Popescu, avem convingerea că preşedintele Adrian Ţuţuianu va menţine în viaţă echipa de fotbal şi ne-a transmis că are soluţii pentru a face o treabă bună şi aici. Cu sau fără Gică Popescu, la Chindia sunt aşteptate şi schimbări de cadre, inevitabile în asemenea situaţii.

Sportul va fi tratat cu importanța cuvenită de președintele Țuțuianu

„Mă bucur că cei de la Chindia şi chiar domnul Gică Popescu vor să discute cu mine pe tema unei colaborări la echipa de fotbal. Mă întreb de ce nu au făcut-o şi până acum? În câteva zile voi analiza şi activităţile existente în domeniul sportiv, iar proiectul Chindia este unul interesant”, ne-a transmis Adrian Ţuţuianu, noul preşedinte al Consiliul Judeţean Dâmboviţa, la curent cu tot ce mişcă în sportul local. Brusc a devenit simpatizat şi contactat de oameni din sport care până săptămâna trecută l-au evitat, aşa cum la uşa USL e coadă de simpatizanţi şi de oportunişti.

„În partidul pe care îl conduc la nivel judeţean nu este loc pentru cadre PDL, mai ales dintre cele care au ocupat sau ocupă funcţii”, a sunat şi mesajul categoric al lui Gabriel Grozavu, preşedintele PNL Dâmboviţa. Aşteptăm acum mult anunţatele schimbări de la DJST, CS şi CSM Târgovişte.

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial