1 mai 2024

Scandal în PSD Dâmboviţa. Episodul “facebook”

alexandru-oprea „Pentru cei care au uitat, care au vrut să uite, care nu au vrut şi nu vor, de fapt, să vadă, dar care au ştiut să asculte şi să vorbească prin vocea altora: Alexandru Oprea a fost şi va rămâne un om care nu doar că şi-a respectat, îşi respectă şi va continua să îşi respecte angajamentele şi responsabilităţile, dar a şi fost şi va rămâne aproape de colegii săi şi de Partidul Social Democrat indiferent de circumstanţe.

Înainte de orice, aş vrea să adaug un singur lucru. Nu mi se pare corect să fiu acuzat că nu promovez elementul politic în activitatea desfăşurată în condiţiile în care am făcut tot ceea ce este omeneşte posibil pentru a pune în practică obiectivele asumate în programul de guvernare Dâmboviţa 2025. Referitor la afirmaţiile domnului Fănuţ Costea, vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa, la adresa mea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, mă văd nevoit să fac următoarele precizări…

Pe toată durata mandatului meu, de preşedinte al Consiliul Judeţean Dâmboviţa, am promovat pe pagina mea oficială de socializare (cea administrativ-instituţională, a preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa) toate activităţile şi obiectivele pe care noi, Partidul Social Democrat, ni le-am asumat în programul de guvernare Dâmboviţa 2025 şi care au fost derulate, în acest an, la nivelul Consiliului Judeţean Dâmboviţa. (…) Chiar şi în condiţiile în care acea suspendare a mea în cadrul PSD Dâmboviţa şi-a produs efectele, în toată această perioadă am încercat să continui să fiu alături de colegii mei de partid, dar şi de Partidul Social Democrat, inclusiv în mediul online, aşa cum se poate observa şi din activitatea mea pe paginile mele de socializare.

Încă o dată, subliniez faptul că pagina mea oficială de Facebook, la fel ca şi alte pagini oficiale dedicate activităţii administraţiei locale sau centrale, este o pagină care vizează evenimentele şi proiectele care se derulează la nivel instituţional şi trebuie gestionată în consecinţă. În cazul de faţă, este vorba despre Consiliul Judeţean Dâmboviţa, iar proiectele promovate sunt proiecte care reprezintă şi obiectivele asumate în programul de guvernare Dâmboviţa 2025. În încheiere, vreau să vă spun că afirmaţiile domnului Costea m-au făcut, însă, curios.

Pe pagina dumnealui de socializare nu se regăseşte niciun comentariu personal cu privire la programul de guvernare al PSD Dâmboviţa 2025. Tot ceea am putut vedea legat de elementul administrativ şi politic au fost aproximativ 20-25 de postări, distribuite în anul 2017, de pe pagina de socializare a preşedintelui Adrian Ţuţuianu şi doar vreo 2 sau 3 distribuite de pe pagina PSD Găeşti. Ciudat!”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial