6 mai 2024
SPULBERATĂ LÂNGĂ TRECEREA DE PIETONI! O clipă de neatenţie i-ar putea aduce moartea unei femei din Dâmboviţa!

SPULBERATĂ LÂNGĂ TRECEREA DE PIETONI! O clipă de neatenţie i-ar putea aduce moartea unei femei din Dâmboviţa!

Graba sa ajunga mai repede acasa risca sa o coste viata pe o femeie de 79 de ani, dintr-un sat de langa Targoviste! Pensionara s-a dat jos dintr-o masina de ocazie si nu a mers cativa metri mai incolo sa traverseze pe trecera de pietoni.

Martorii spun ca nu s-a asigurat corespunzator, iar o masina ce venea din sens opus a izbit-o in plin si a lasat-o aproape fara suflare pe asflat.

In stare critica, cu numeroase fracturi la cap, la maini si la picioare, ranita a fost transportata cu ambulanta la Spitalul Floreasca din Capitala.

Medicii sunt sceptici insa cu privire la sansele ei de supravietuire…

“Nu pot sa-mi dau seama ce a vrut sa faca, am franat, pe undeva pe aici a fost, am franat cat am putut dinainte…”, le-a spus reporterilor MariusBUGA.ro Florin Baciu, soferul masinii.

Localnicii care se aflau la poarta au asistat inmarmuriti la accident.

“Ea cand a coborat din masina trebuia sa stea, ca a vazut ca vine masina, dar ea de ce se apropia masina d-aia dadea sa treaca, el a dat sa evite, dar parca a dus-o Dumnezeu inaintea masininii. Eu zic ca ea e de vina”, credea Maria Ponorica.

“A ajuns la uregente in soc traumatic, cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral acut, in coma profunda, hemiplegie stanga, contuzie toraco-abdominala, fractura deschisa gamba dreapta, fractura humerus si antebrat drept”, ne-a precizat Elena Ionescu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste.

Politistii au deschis dosar penal pe numele soferului pentru vatamare corporala grava si urmeaza sa stabileasca exact cum s-a produs accidentul

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial