7 mai 2024
Sinucidere misterioasă, la Târgovişte! O femeie a fost găsită fără viaţă, într-un TABLOU DE GROAZĂ!

Sinucidere misterioasă, la Târgovişte! O femeie a fost găsită fără viaţă, într-un TABLOU DE GROAZĂ!

Moarte invaluita in mister la Targoviste, unde o femeie de 52 de ani a fost gasita aseara fara viata, in apartamentul sau.

Sora ei a fost cea care a alertat autoritatile, alarmata ca femeia nu-i mai raspunde la telefon de cateva zile.

Dupa ce au spart usa locuintei, pompierii si politistii au dat peste o imagine de groaza. Victima zacea fara suflare, iar in preajma sa se aflau mai multe pungi de plastic.

Anchetatorii cred ca femeia a murit asfixiata.

Femeia de 52 de ani din Targoviste a lucrat ca secretara la Termocentrala din Doicesti si locuia singura de sapte ani, de cand a ramas vaduva. Avea o fata studenta la stomatologie, in Bucuresti, si care o vizita de cate ori putea. Insa sora ei este cea care a descoperit-o.

Anchetatorii au dat peste o scena sinistra, care i-a facut sa ia in calcul toate ipotezele, sinucidere sau crima.

“Au intrat domnii de la pompieri la vecinul pe acolo si ne-a spus ca este cu pungi pe cap si aia, si chei in usa, cred ca dansa si-a facut. N-avea cine sa-i faca nimica. Care sa fie motivul? Suparata, singura si dansa, are o fata in facultate, era suparata, o daduse afara, in somaj, asta a fost necazul”, ne-a declarat Ion Patrascu.

Pompierii si politisti au gasit usa incuiata pe interior, cu cheile in yala, si cum apartamentul este la etajul sapte, cu geamurile inchise, ei spun ca este putin probabil sa fie vorba de un omor.

“Pana in acest moment nu putem spune daca este vorba sau nu despre o crima”, a precizat procurorul de caz.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial