28 aprilie 2024
Sfâşitul anului vine cu o veste excelentă pentru oamenii din Malu cu Flori: “Va creşte calitatea educaţiei!”

Sfâşitul anului vine cu o veste excelentă pentru oamenii din Malu cu Flori: “Va creşte calitatea educaţiei!”

Sfâşitul anului vine cu o veste excelentă pentru oamenii din Malu cu Flori: “Va creşte calitatea educaţiei!”, spune primarul comunei, Ion Constantin.

Edilul şef a dat de veste că au fost finalizate lucrările de modernizarea ale Şcolii Malu cu Flori.

“Pentru Comuna Malu cu Flori, sfarsitul anului 2023 aduce bucurie, atat in sufletele elevilor din ciclul gimnazial al Scolii Gimnaziale Malu cu Flori, cat si a intregii comunitati, prin finalizarea obiectivului de investitii ,,Modernizare,extindere si dotare Scoala Malu cu Flori, din satul Malu cu Flori, comuna Malu cu Flori, judetul Dambovita”.

Obiectivul de investitii se reliefează prin creșterea calității educației si prin asigurarea bazei materiale pentru desfășurarea unui proces educațional modern, de care copiii din comuna aveau o reala nevoie.

Momentan, scoala se afla in procedura de obtinere a autorizatiilor de functionare si in cel mai scurt timp, elevii Scolii Gimnaziale Malu cu Flori vor invata in scoala noua.

A fost un drum lung si anevoios pana la finalizarea acestui obiectiv, insa sprijinul nelimitat al domnului Presedinte al CJ Dambovita, Corneliu Stefan, al doamnei vicepresedinte CJ Dambovita, Luciana Cristea, al domnului Director al ADR SUD MUNTENIA, Liviu Musat, precum si a echipei de implementare a proiectului ( proiectant , constructor, consultant, personalul din administratia locala) a dus la finalizarea cu succes a investitiei”, a transmis Ion Constantin, primarul comunei Malu cu Flori.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial