8 mai 2024
Sfârșit tragic pentru un tânăr șofer, de 35 de ani, accidentat mortal după ce a rămas în pană

Sfârșit tragic pentru un tânăr șofer, de 35 de ani, accidentat mortal după ce a rămas în pană

Sfârșit tragic, în această dimineață, pe DN1, pentru un tânăr șofer în vârstă de 35 de ani, accidentat mortal de o autobasculantă.

Accidentul s-a produs pe sensul de mers dinspre Brașov spre București, aproape de Ploiești.

Din primele cercetări, șoferul rămăsese în pană și coborâse în spatele autobasculantei.

La un moment dat, șoferul altui camion încărcat cu balast nu a mai reușit să își mențină direcția și a intrat în plin în cel aflat pe marginea drumului.

”Polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN1, în afara localității Brazi s-ar fi produs un accident rutier între două ansambluri(TIR). Din primele verificări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 35 de ani în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, la un moment dat a rămas în pană, pe banda nr.1 a sensului de mers Brașov catre București, moment în care un alt conducător de ansamblu de vehicule a intrat în coliziune cu cel oprit.

Conducătorul de 35 de ani se afla coborât în spatele vehicului său, fiind prins între cele două tiruri. În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului de 35 de ani. Celalalt conducător auto a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, anunță IPJ Prahova.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial