2 mai 2024
Deputatul Daniel Blaga întreabă: ”Programul Casa Verde, pe pile politice, (și) în Dâmbovița?”

Deputatul Daniel Blaga întreabă: ”Programul Casa Verde, pe pile politice, (și) în Dâmbovița?”

”Programul Casa Verde, pe pile politice, (și) în Dâmbovița?

Presa centrală face dezvăluiri despre un nou scandal cu programul Casa Verde. Jurnaliștii de la hotnews.ro au dezvăluit că societatea care aparține soției trezorierului PSD Dâmbovița, domnul Avanu Cristian, ar fi ofertat un beneficiar al programului respectiv pe adresa de e-mail a acestuia, adresă pe care solicitantul a pus-o doar la dispoziția AFM (Administrației Fondului pentru Mediu).

Omul cu pricina reclamă astfel o posibilă scurgere de informații personale și confidențiale și nu își explică de unde a avut acces la adresa sa de e-mail soția trezorierului PSD, patroana unei firme de instalații de panouri fotovoltaice.

Beneficiază doamna Avanu, soție de trezorier PSD, de datele personale de pe urma cărora poate face afaceri cu banii statului? Întrebăm, nu dăm cu parul.

Înțeleg că domnul trezorier le-a spus jurnaliștilor că soția sa va da un punct de vedere în urma acestor dezvăluiri. Nu vedem să fi apărut până acum.

Să fie doar o coincidență că șeful AFM este domnul Neculăescu Laurențiu, dâmbovițean, susținut în funcție de PSD?”, întreabă deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial