18 aprilie 2024
SERIAL EXCLUSIV! Cazuri care au îngrozit Dâmboviţa! Misterul cadavrului ÎMPUŞCAT

SERIAL EXCLUSIV! Cazuri care au îngrozit Dâmboviţa! Misterul cadavrului ÎMPUŞCAT

“Am recuperat porcii furati si la audierea talharului am aflat cine erau si ceilati atacatori.

In circa doua saptamani erau in arest, inclusiv cel pe care-l atinsese glontul si care suferise o rana mionora la gamba.

La circa o luna dupa acest eveniment, un tanar din comunitatea rroma avea sa moara in conditii suspecte, familia a incercat sa ascunda cauza decesului, dar preotul – cand a fost chemat sa oficieze o slujba la capataiul mortului – a devenit curios si mi-a spus ca nu intelege de ce acel tanar a decedat.

Am plecat spre domiciliul familiei respective, avand si eu serioase semen de intrebare asupra cauzelor decesului.

Am intrat in camera unde era depus si am rugat rudele sa paraseasca incaperea.

Am examinat atent cadavrul si dupa ce l-am dezbracat am vazut o rana circulara ca de glont in zona soldului drept.

Am raportat la dispecerat cele constatate si, in scut timp, inspectorul sef si criminalistii au venit la fata locului, insotiti de medicul legist si de un procuror.

Cu greu am reusit sa determinam membrii de familie sa ne permita autopsierea cadavrului, dar intr-un final au fost de acord.

De la prima examinare, legistul a spus ca este vorba de o plaga prin impuscare si pe masura ce se desfasura necropsia aveam dovada acestui lucru.

Patru ore am asistat la necropsie. Efectul glontului fusese devastator, ricosase din capul femurului, distrugand mai toate organele interne, dar era de negasit in corpul victimei.

Era un glont de calibru 7,62 tras dintr-o arma MAUSSER-ZB de razboi.

Invelisul de alama al glontului se dispersase in zeci de schije ce au sectionat toate organele interne.

Intr-un final, autopsierul avea sa gaseasca glontul propiuzis (plumbul) intre a patra si a cincea vertebra a coloanei tanarului.

Din cercetarea ulterioara a rezultat ca decedatul impreuna cu alti opt tigani fusesera la furat de lemne in Prahova, cu un camion carosat, Saviem.

Dupa ce incarcasera camionul cu lemne, in timp ce se deplasau prin padure, au fost surprinsi de padurar – care a tras trei focuri de arma spre cabina autovehicolului, ca si cum ar fi tras in ciori sau gugustiuci.

Padurarii aveau in dotare aceste arme de razboi si multi le foloseau la braconaj.

Nu reusise sa opreasca camionul, dar doi tigani fusesera atinsi de gloantele trase si ajunsesera acasa plini de sange si cu dureri groaznice.

Unul dintre ei decedase, iar celalalt fusese internat la un spital din Bucuresti, cu o plaga impuscata in zona gambei.

Ca un epilog, va pot spune ca padurarul nu a patit nimic, tiganilor li s-a intocmit dosar penal pentru furt de material lemons, dar nu au fost condamnati la pedepse privative de libertate.

Sa nu credeti ca s-au speriat de moartea tanarului, au continuat sa fure in grupuri mari material lemons, dar au schimbat locatia…”

DD.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial