27 aprilie 2024
Imagini ŞOCANTE, în Gara Dârza, din Crevedia! Un inginer s-a aruncat înaintea trenului! “Avea datorii URIAŞE la bănci”

Imagini ŞOCANTE, în Gara Dârza, din Crevedia! Un inginer s-a aruncat înaintea trenului! “Avea datorii URIAŞE la bănci”

Caz socant, la Darza, in comuna Crevedia. Un inginer, in varsta de 53 de ani, si-a pus capat zilelor in gara din localitate.

Datoriile uriase la banci, spun vecinii sai, au fost cele care l-au dus la capatul puterilor.

Martorii povestesc socati cum l-au vazut pe om apropiindu-se de sine, in Gara Dârza. Nu se asteptau sa faca saltul mortal mai ales ca il stiau citit, echilibrat, cu o buna situatie materiala.

Vecinii spun insa ca avea datorii uriase la 3 banci. De loc din Capitala, impreuna cu sotia lui – arhitrect de profesie – omul a decis in urma cu cinci ani a decis sa se mute la tara.

A contractat creditele cand si-a cumparat casa. A luat-o insa in plin boom imobiliar, la un pret foarte mare. La scurt timp piata a cazut, nici afacerile celor doi n-au mai mers bine, iar datoriile s-au acumulat, spun cunoscutii.

Vecinii susotesc ca au aparut discutii aprige in familie si nu este exclus ca din acest motiv inginerul sa fi luat cumplita decizie.

La fata locului, politistii TF si criminalistii au inceput ancheta. Deocamdata nu au gasit asupra barbatului niciun mesaj in care sa-si explice gestul.

“Era un om deosebit, o familie deosebita si sotia si copilul, realizati. Era inginer, sotia arhictect, oameni cu stare, deosebiti. A ramas toata lumea surprinsa, nu stiu de ce…”, se intreba Traian Munteanu.

“Au probleme, dupa cum am auzit, cu bancile, are credite la banci. Mari? Da. La vreo trei banci mi se pare ca au credite. Au ramas cu restante? S-ar putea sa fi ramas cu restante mari”, ne-a povestit Nicolae Grigore.

Cei de la CFR spun ca mecanicul trenului a incercat sa evite nenorocirea, dar in zadar.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial