2 mai 2024
SEMN RĂU! Greii Chindiei au evitat sa se afiseze alaturi de beizadeaua (C)Iugulescu!

SEMN RĂU! Greii Chindiei au evitat sa se afiseze alaturi de beizadeaua (C)Iugulescu!

❚ Gică Popescu, Florin Popescu, Mihai Neguț, Silviu Dumitrescu sau Țâcă Zamfir nu au venit alături de Boriga și Iugulescu, mândri nevoie mare că s-au modernizat două vestiare din bani publici

Oamenii importanți din conducerea Chindiei Târgoviște au evitat să se afișeze alături de Ciprian Iugulescu, președintele lui CSM Târgoviște, în momentul în care a chemat presa locală pentru a se lăuda că a modernizat din bani publici două vestiare pentru juniori. Nici președinții de onoare Gică Popescu sau Florin Popescu, nici președintele executiv Mihai Neguț, nici vicepreședintele Sorin Lungu, nici antrenorii primei echipe Silviu Dumitrescu și Adrian Bogoi și nici măcar Țâcă Zamfir, șeful centrului de copii și juniori, nu s-au obosit să vină alături de beizadeaua (C)Iugulescu, mulți dintre ei evitând în mod intenționat să apară lângă omul care aduce un imens prejudiciu de imagine clubului și partidului.

Singurul care a răspuns invitației lui Iugulescu a fost primarul Gabriel Boriga, cel care i-a dat pe mână funcția de președinte la CSM și care continuă să-l susțină cu orice risc. „Îmi pare rău să aud că Jurnal de Dâmbovița nu a fost invitat la această acțiune, dar stați liniștit, nici eu nu am fost prezent. M-a sunat să mă invite băiatul ăla de la CSM, însă nu am avut timp să ajung”, ne-a mărturisit Mihai Neguț, noul președinte executiv al Chindiei. „Eu am fost la Craiova să rezolv anumite probleme școlare ale juniorilor. Sunt foarte multe de pus la punct într-un centru de copii și juniori, mulți nu știu cât de complexă este această muncă, pe care nu o poți face empiric. Sincer să vă spun, eu am fost anunțat că evenimentul va avea loc la ora 12.00, pentru ca să aflu că s-a ținut până la urmă cu o oră mai devreme”, ne-a vorbit și Țâcă Zamfir.

Se plătesc și primele

Mihai Neguț ne-a mai informat că s-au achitat integral salariile jucătorilor, care și-au încasat o parte și din primele de joc, urmând ca în câteva zile să fie lichidate toate restanțele financiare către fotbaliștii lui Silviu Dumitrescu. Toate energiile se concentrează acum către meciul cu UTA, programat pentru duminică, de la ora 13.00. Neînvinsă pe teren propriu, Chindia a rămas însă și datoare propriilor suporteri, după cele patru remize înregistrate în șase meciuri. Echipa târgovișteană are cea mai mare medie de spectatori din serie, dovadă că sportul rege este foarte iubit în Cetate, chiar dacă pe mulți îi deranjează foarte tare acest lucru.

Costin Mihai

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial