4 mai 2024
O nouă performanță pentru jandarmul dâmbovițean Ionuț Timofte! A câștigat locul 1 la un concurs de alergare montană. Felicitări!

O nouă performanță pentru jandarmul dâmbovițean Ionuț Timofte! A câștigat locul 1 la un concurs de alergare montană. Felicitări!

COMUNICAT DE PRESĂ

Ionuţ Timofte, locul I la concursul “IstrițaXcape 2023” – categoria de vârstă 18–39 de ani

Jandarmul montan Ionuț Timofte a reprezentat Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la peste 130 de competiții sportive (maratoane montane, semimaratoane pe asfalt, crosuri), la care a obținut rezultate remarcabile.

Weekend-ul trecut, jandarmul montan a obținut o nouă performanță. S-a clasat pe locul I la evenimentul “IstrițaXcape 2023”, categoria de vârstă 18 – 39 de ani și pe locul 5 la general. Concursul de alergare montană s-a desfășurat pe dealurile, potecile și drumurile forestiere din zona dealului Istrița și a stațiunii Sărata-Monteoru.  

Pasionat de sport și dealergarea montană, subofițerul a intrat în competiție la proba scurtă și a parcurs o distanță de 10 km cu +350 metri diferență de nivel, la care a obținut un timp de 42 de minute și 54 secunde.

Plutonierul-adjutant Ionuț Timofte îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga din Munții Bucegi. 

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial