24 aprilie 2024
5 sloturi online pe care merită să le încerci în 2022

5 sloturi online pe care merită să le încerci în 2022

Păcănelele sunt vedetele cazinourilor online și în acest an. Secțiunile dedicate se îmbogățesc cu noi jocuri de la o lună la alta, astfel că s-a ajuns și pe piața românească la platforme de gambling cu peste 2.000 de titluri, de la zeci de provideri. Cele mai bune sloturi online pot fi jucate și gratis pe acest site: https://pacanelegratis777.ro

Dintre ele, îți recomandăm 5 sloturi pe care merită să le încerci, pentru că alungă plictiseala garantat:

STARBURST

Este „explozie de stele” atunci când pe una dintre rolele 2, 3 sau 4 se oprește simbolul Wild al acestui joc, steaua multicoloră, care îți face cadou și o rotire suplimentară. Dacă ai norocul ca un astfel de simbol să fie pe toate cele trei coloane, iar pe coloana 1 și/sau un șeptar sau un „BAR”, atunci câștigul ar trebui să fie fabulos (se plătește și de la stânga la dreapta, și de la dreapta la stânga).

Acest joc nu are nimic complicat din punct de vedere grafic, cu excepția efectului video produs de multiplicarea pe toată rola a stelei multicolore. Totuși, pietrele prețioase care reprezintă celelalte pictograme îi dau o strălucire aparte, iar fondul sonor de poartă într-un ambient cosmic, ca și cum te-ai detașa pentru câteva clipe de problemele cotidiene.

TWIN SPIN

Este un joc de păcănele bazat pe mecanism Megaways, cu 243 de linii de plată. Câștigul maxim: 270.000 de fise! Îl obții dacă pe grilă obții numărul maxim de diamante (ajutat de simboluri Wild). Cinci pictograme diamant pe o linie de plată îți rotunjesc contul cu 1.000 de fise.

Caracteristica specială a lui „Twin Spin” este că cel puțin două role sunt identice în fiecare rotire. Ele sunt decise aleatoriu. Astfel, pot fi rolele 1 și 2, 2 și 3, 3 și 4 sau 4 și 5. Din când în când, numărul rolelor gemene (Twin) se mărește la trei, sau chiar la patru. În ultimul scenariu, dacă rolele în cauză sunt 1, 2, 3 și 4, atunci ai garantat un câștig bun.

BOOK OF RA

Sloturile inspirate din poveștile Egiptului Antic nu își pierd niciodată farmecul. Deși între timp au mai ieșit multe variante, cu grafică mai modernă, primul „Book of Ra” rezistă în topurile popularității. Ești alături de exploratorul care pleacă în căutarea unui artefact despre care se spune că are puteri miraculoase. Este vorba despre cartea unuia dintre cei mai importanți zei egipteni, Ra.

Personajul se aventurează în piramide, printre morminte de care niciun vizitator de rând nu îndrăznește să se apropie. Cartea lui Ra apare pe role, având dublu rol de Wild și Scatter. În cazul în care pe grilă se opresc minim trei cărți, primești 10 rotiri gratuite în care unul dintre pictogramele obișnuite, care apar des în jocul de bază, se transformă în Wild expandabil.

EXTREMELY HOT

Nu are simbol Wild, dar compensează acest „neajuns” prin alte caracteristici care te ajută să obții câștiguri însemnate. De exemplu, cinci simboluri BAR pe o linie de plată plătesc de 500 de ori miza, iar cinci șeptari aduc premiul cel mare de 1000 de ori miza rotirii norocoase. Steluța aurie este simbol Scatter, celelalte pictograme fiind clopoțelul, prunele, lămâile, portocalele și cireșele.

Dacă grila se umple cu simboluri de același fel (15 simboluri), câștigul primește un multiplicator x5. Dacă sunt 12 pictograme similare pe rolele 1, 2, 3 și 4, multiplicatorul este x4. Trei coloane umplute cu același simbol beneficiază de multiplicator x3.

GONZO’S QUEST

Poate că ai auzit de El Dorado, ținutul de pe continentul american pe care conchistadorii îl credeau bogat în aur și în pietre prețioase. Gonzo și-a propus să vadă cu ochii lui dacă legenda este adevărată, astfel că s-a aventurat în junglă, printre ruine care poartă însemnele civilizațiilor apuse. Pe lângă simbolul Wild, în joc există simbolul „Free Fall”. Dacă îl prinzi de trei ori pe ecran, ai 10 „căderi” gratuite, care sunt, de fapt, 10 învârtiri gratuite, pentru că simbolurile cad pe role.

O altă funcție importantă este câștigul în avalanșă. Simbolurile din combinația norocoasă se sparg și vin altele în locul lor. Multiplicatorul crește cu o unitate după fiecare câștig consecutiv, până la x5. În timpul rundelor gratuite, multiplicatorii pornesc de la x3 și ajung la x15.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial