20 aprilie 2024
Scene sângeroase, seara trecută, la Doiceşti! Şi-a înjunghiat colegul! “Am auzit: Bunicule, m-a tăiat!”

Scene sângeroase, seara trecută, la Doiceşti! Şi-a înjunghiat colegul! “Am auzit: Bunicule, m-a tăiat!”

In loc sa-si sarbatoreasca ziua numelui impreuna cu familia, un barbat de 55 de ani din Doicesti a ajuns in arest, dupa ce si-a injunghiat un coleg de munca.

Individul a vazut negru in fata ochilor cand victima i-a scapat pe picior un panou, a pus mana pe cutit si s-a razbunat.

Ranitul in varsta de 35 de ani a fost adus aseara in stare grava la Spitalul Floreasca din Capitala.

“Ce s-a intamplat? De ce l-ati taiat? De ce ati dat cu cutitul? N-am dat cu niciun cutit! N-ati dat cu cutitul?”, spunea Marian Nicolae, barbatul cercetat.

Cei doi se aflau in curtea firmei la care muncesc, si aveau de mutat mai multe panouri.

Paznicul povesteste ca victima de 35 de ani ar fi scapat unul dintre panouri pe piciorul suspectului, moment in care acesta a devenit violent.

“Dintr-o data am auzit, zice – Bunicule, m-a taiat! M-a intepat si… Cand v-ati intors cum l-ati gasit? Era cu mana la piept, plin de sange. Il intepase”, ne-a declarat Ion David, martor la scena cumplita.

Ranitul a incercat sa mearga acasa, dar s-a prabusit langa o statie de autobuz.

“L-am gasit intr-o statie de autobuz, intr-o balta de sange, uitati sange pe mine. Avea un conflict mai vechi? N-avea nimic!”, sustine Florin Milea, fratele victimei.

Socata, sotia ranitului a venit imediat la spital. Medicii nu i-au ascuns ca sansele de supravietuire ale barbatului sunt mici.

“Multe taieturi? Decat una, la inima. Acum este in sala de operatie, nu a garantat ca traieste”, ne-a marturisit Viorica Tanase.

“In urma unui conflict spontan i-a aplicat o lovitura cu un obiect contondent unui barbat de 35 de ani.”, ne-a precizat subinspectorul Alexandra Nicolae, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Pe numele suspectului a fost deschis dosar penal pentru tentativa de omor si risca sa stea pana la 10 ani dupa gratii.

Daca victima va muri, atunci pedeapsa va fi si mai mare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial