7 mai 2024
Studente şantajate cu IMAGINI COMPROMIŢĂTOARE! Şantajiştii au picat în FLAGRANT!

Studente şantajate cu IMAGINI COMPROMIŢĂTOARE! Şantajiştii au picat în FLAGRANT!

Poliţiştii dâmboviţeni au organizat un flagrant, în urma căruia 2 persoane au fost arestate preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj

În baza unor date şi informaţii, lucrători de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmboviţa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au organizat un flagrant, pentru documentarea activităţii ilicite a două persoane, suspectate de comiterea infracţiunii de şantaj.

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă 2 învinuiţi, respectiv L.I., de 48 de ani, din municipiul Târgovişte şi P.A., de 50 de ani, din oraşul Buftea, membrii ai unei grupării infracţionale care acţionau pe raza municipiului Târgovişte.

În fapt, cei doi racolau tinere din mediul studenţesc, pe care le constrângeau la plata injustă a unor sume de bani, prin ameninţarea cu postarea unor imagini compromiţătoare.

Fiind prezentaţi Judecătoriei Târgovişte cu propunere de arestare preventivă, instanţa de judecată a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, numita P.A. fiind surprinsă în flagrant în timp ce primea de la una dintre părţile vătămate suma de 2000 de lei.

Cei doi învinuiţi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

Sursa – Biroul de presă al IPJ Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial