20 aprilie 2024
Scene înfiorătoare la Şotânga! Un bărbat de 64 de ani a fost găsit mort în casă, mutilat de cei doi porci ai săi, pe care îi creştea în locuinţă! VIDEO

Scene înfiorătoare la Şotânga! Un bărbat de 64 de ani a fost găsit mort în casă, mutilat de cei doi porci ai săi, pe care îi creştea în locuinţă! VIDEO

porc3Scena infioratoare la Sotanga. Un barbat de 64 de ani a fost gasit mort in casa, muscat de cei doi porci ai sai, pe care ii crestea in locuinta.

Un vecin venit in vizita a dat peste animalele pline de sange, napustite asupra proprietarului decedat. Ingrozit, omul a chemat politia, care face acum cercetari. Autopsia va stabili daca victima mai era sau nu in viata in momentul in care porcii au atacat cu salbaticie.

porc2Barbatul era divortat si locuia singur de cand fiul sau plecase de acasa in alta localitate. Vecinii spun ca omul avea obiceiul sa tina porcii in casa, pentru a-i apara de frig. Nimeni nu isi imagina insa ca va avea parte de un asemenea sfarsit socant.

Rudele barbatului spun ca omul era grav bolnav si obisnuia sa bea peste masura.

porc1Verisoara victimei: “Ma asteptam. Daca nu ii da sa manance, animalul ce sa manance? Eu zic asa, daca el a murit, dupa 3 zile, animalul a dat de el unde a picat si porcul ce stie, porcul mananca si de la gunoi”.

Vecin: “Porcul daca apuca in special carne umana, nu ii mai da drumul, il rupe. Daca simte sange, mananca. Probabil ca singuratatea si problemele cu care se confrunta l-au adus in starea sa se simta atasat de animale“.

porcRudele victimei spun ca nu se pune problema sa mai pastreze cei doi porci. Vor sa ii incinereze si sa scape astfel de necazul din batatura.

Politistii fac investigatii pentru a stabili exact cand si cum a decedat barbatul. Legistii au confirmat ca trupul este brazdat de muscaturi, insa nu au stabilit deocamdata cauza decesului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial