19 aprilie 2024
Alți 4 bărbați s-au ales cu dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni la regimul rutier

Alți 4 bărbați s-au ales cu dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni la regimul rutier

ȘTIRE DE PRESĂ

Cercetați pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier

La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 16:50, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au oprit pentru control, pe raza satului Bălteni, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere.

Totodată, în interiorul localității Aninoasa, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au surprins un bărbat, de 32 de ani, din comuna Răzvad, în timp ce ar fi condus un moped fără a deține permis de conducere.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat, de 20 de ani, din Berteștii de Jos, a fost depistat de polițiști, în interiorul localității Ilfoveni, în timp ce ar fi condus un moped neînregistrat în circulație și fără a deține permis de conducere.

Bărbatul a fost supus testării cu aparatul etilotest, iar acesta a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, la data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 03:05, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au oprit pentru control, pe drumul național 71, pe raza localității, un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Pucioasa.

Conducătorul auto, în urma testării efectuate cu aparatul etilotest, a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză, în toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial