18 mai 2024
SCANDAL MONSTRU pe scena politică dâmboviţeană! A.Ţuţuianu: “Florin Popescu – delir maniacal, impostură și mitocănie”

SCANDAL MONSTRU pe scena politică dâmboviţeană! A.Ţuţuianu: “Florin Popescu – delir maniacal, impostură și mitocănie”

DECLARAȚIE DE PRESĂ Florin Popescu – delir maniacal, impostură și mitocănie

În legătură cu recentele ieșiri publice ale domnului Florin Popescu, președinte PDL Dâmbovița și deputat redistribuit în Parlamentul României, devin obligatorii câteva precizări care să corecteze derapajul evident al personajului:

 Am dorit, în ultima perioadă, să ignor manifestările acestui individ evident tulburat, concentrându-mă pe rezolvarea gravelor probleme pe care Consiliul Județean Dâmbovița le poartă încă, urmare a modului în care domnul Popescu a înțeles să administreze județul în perioada 2008-2012. Din păcate, gestul demn al unei retrageri rușinate, care ar fi trebuit să însoțească dezastrul creat, a fost înlocuit de ticăloșia cu care este înzestrat ontologic personajul.

 Domnul Florin Popescu a ales calea pavată cu tupeu și minciună, optând conștient pentru un atac nefiresc la activitatea Consiliului Județean. Atitudinea a provocat o anume confuzie, dâmbovițenii nemaiștiind dacă privesc la baronul corupt care a devalizat bugetul public în ultimii ani sau la un masochist care caută disperat satisfacție în propria-i decădere sau umilire.

 Inevitabil, domnul Florin Popescu insistă să se facă de râs tocmai pe acele teme asupra cărora buna cuviință l-ar fi obligat să se abțină rușinat. Am observat că i-a rămas întipărit în discurs un anume total de 600 miliarde lei. Și aici, însă, dezechilibrul emoțional îl forțează să amestece lucrurile. Cel mai probabil, domnul Popescu face referire la cei 600 miliarde pe care i-a lăsat cu titlul de datorii la Consiliul Județean. Sau poate se referă la 600 miliarde – corecțiile financiare de care se face vinovat prin concursul de incompetență și fraudă?!

 Din același registru face parte și trimiterea către Lukoil România. Cu precizarea că voi prezenta pe larg, într-o viitoare conferință de presă, toate aspectele ce țin de consumul de combustibili la Consiliul Județean, afirm doar că atribuirea contractului de furnizare carburanți auto s-a făcut în modul cel mai corect și transparent cu putință, prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), având drept criteriu prețul cel mai scăzut. Adaug aici faptul că, în a doua jumătate a anului 2012, au scăzut costurile pe combustibili cu aproximativ 30% față de primele șase luni, în cadrul efortului de a echilibra cheltuielile.

• Am ales să ignor partea de mitocănie degradantă („trebuie să aducă tainul rușilor”), moștenită din matricea vulgarității PDL, cu deplina convingere că doar un ignorant rudimentar croit mai poate apela, astăzi, la asemenea rezerve de stupiditate.

 Singurul război cu domnul Popescu trebuie să-l poarte, de-acum, instituțiile statului. Altfel, scenete de genul „Să vină să mă lege, dacă am furat” amintesc de un alt „curajos”al momentului, șeful arbitrilor din România, care striga prin 2011, la fel de energic: Să vină DNA-ul! Două luni mai târziu DNA l-a ridicat pe domnul respectiv.

 Îl asigur, în același timp, pe fostul președinte al CJD, că nu mă impresionează episoadele sale de agresivitate verbală și nici delirul maniacal pe fondul căruia patinează. Dânsul rămâne doar o pată uriașă de impostură pe instituția Consiliului Județean.

P.S: Nu am înțeles cu exactitate la ce s-a referit atunci când a declarat că nu sunt în stare să port sau să câștig un război, avându-l drept adversar. Probabil, se află încă sub efectul knockout-ului din 10 iunie şi nu pare capabil să desluşească (sau să accepte) anumite momente din aceste ultime luni. Îi reamintesc că în meciul Ţuţuianu – Popescu scorul e 3-0! Şi că toate cele trei partide de până acum (alegeri locale, referendumul pentru demiterea preşedintelui şi alegeri parlamentare) au consemnat înfrângeri categorice în dreptul său, cu un bonus de umilinţă pe 9 decembrie, când a pătruns în Parlament la modul cel mai ruşinos cu putinţă, ca redistribuit naţional.

Altfel, am învățat de la Napoleon că nu e bine să lupți prea des cu un singur inamic pentru că va învăța arta războiului de la tine. Din fericire (pentru noi toţi), domnul Popescu este un biet imitator, lipsit de imaginație și de talent, limitat de propria-i suficiență și condamnat la eșec.

Consiliul Județean Dâmbovița

Președinte ADRIAN ȚUȚUIANU

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial