27 aprilie 2024
12 persoane au ajuns la poliţie după o bătaie cu topoare, la Perşinari

12 persoane au ajuns la poliţie după o bătaie cu topoare, la Perşinari

batp3Bătaie în plină stradă, la Perşinari, în judeţul Dâmboviţa. 12 persoane au ajuns la poliţie după ce au început să se lovească cu topoare în plină zi.

batp1Doi tineri s-au luat la ceartă într-un bar, iar apoi şi-au chemat rudele în ajutor pentru a-şi face dreptate singuri. În urma încăierării trei persoane au ajuns la spital.

batp2Spiritele s-au aprins după ce doi tineri, de 17 şi 20 de ani, au avut o dispută într-un bar din satul Perşinari. La scurt timp de la incident, rudele celor implicaţi s-au strâns pentru a-şi face dreptate.

batp4Ionuţ Mocanu, reclamant: “l-a prins pe nepotul meu la bar, l-au bătut patru inşi, i-au dat cu cuţitul, cu topoarele, cu sticla. După aceea au venit după noi acasă, cu maşinile, a intrat cu maşina în fratele meu, în cumnata mea cu motocicleta.”

Indivizii au venit înarmaţi cu topoare şi cuţite şi au început să lovească pe toată lumea din jur.

batp5Trandafira Mocanu, reclamantă: “Eu l-am văzut cu topor şi cu cuţit şi când l-am văzut pe nepotul meu în halul ăla. Dacă a intrat cu maşina în ei, i-a făcut grămadă în şanţ.”

Reporter: “Ce motiv, doamnă?”

Reclamantă: “S-au certat copiii, al nostru are 20, al ei, 17 ani”.

batp7În urma scandalului, trei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, unde au primit ingrijri. De aici au mers la poliţie, unde alături de celelalte nouă persoane implicate, au dat declaraţii.

batp6Toţi cei implicaţi în scandal au depus plângeri la poliţie unii împotriva celorlalţi. Poliţiştii i-au audiat rând pe rând, la secţia din Târgovişte, iar la finalizarea cercetărilor urmează să se stabilească exact cine se face vinovat de lovire sau alte violențe.

batpsursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial