28 aprilie 2024
Stan, despre deputatul Vladu: “E o umbră a stăpânului! Insistă să se facă DE RÂS!”

Stan, despre deputatul Vladu: “E o umbră a stăpânului! Insistă să se facă DE RÂS!”

Comunicat de presă

PDL, tupeu fără frontiere!

Devine, în egală măsură, ridicolă şi revoltătoare agresivitatea cu care unii reprezentanţi PDL se exprimă (încă) pe subiectul indexării pensiilor, renunţând şi la ultimele resurse de onorabilitate. Discursul nu prezintă foarte multă imaginaţie, rezumându-se la stupida replică: USL a indexat pensiile cu 4 în loc de 5%!

La nivel naţional s-a făcut remarcată doamna Roberta Anastase. Bagajul solid de tupeu şi obrăznicie i-a permis celei care a condus Camera Deputaţilor în mandatul trecut (ne amintim cu tristeţe de acea perioadă) un puseu de neruşinare pe subiect. Desigur, ţine de strategia sinucigaşă a PDL s-o trimită la înaintare tocmai pe cea care şi-a legat definitiv (re)numele de furtul votului pe Legea Pensiilor!!! Dar nu e peste măsură de dureros şi degradant ca un asemenea personaj să-şi permită să ne ofere astfel de lecţii?! Nu vi se pare că avem de-a face cu impostura la cote alarmante?

Consecvenţi liniilor directoare de la centru, pedeliştii dâmboviţeni adaugă, la rându-le, o cantitate serioasă de ticăloşie pe subiect. Devenit umbra mai subţire a stăpânului Florin Popescu, domnul Iulian Vladu, deputat redistribuit în Parlamentul României, insistă să se facă de râs prin atacurile în direcţia Uniunii Social Liberale pentru indexarea cu „doar” 4% a pensiilor.

Demn reprezentant al unui partid care a batjocorit cu rânjetul în colţul gurii pensionarii din România, domnul Vladu oferă o mostră de tupeu absolut, având impresia că oamenii au uitat ce s-a întâmplat în ultimii ani. PDL este cel care a refuzat să aplice reglementarea legală a indexării pensiilor în ultimii 3 ani! PDL este cel care a mărit TVA la 24%, condamnând la sărăcie milioane de pensionari! PDL este cel care a introdus impozitarea suplimentară (neconstituțională) a pensiilor „uriaşe” de 750 de lei. Şi vine acum un politruc copleşit de gânduri complexe, să ne predice senin decenţa socială. Halucinant!

Uniunea Social Liberală respinge categoric iresponsabilitatea dezinvoltă cu care PDL se exprimă pe subiecte în dreptul cărora minima decența l-ar obliga să tacă rușinat. Agresivitatea și demagogia nu pot oferi consistență unui discurs lipsit de argumente.

Cristian Stan

Purtător de cuvânt PSD Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial