29 martie 2024
SCANDAL MONSTRU în Primăria Târgovişte! Bogdan Simion, acuzat că A ÎNJURAT BIRJĂREŞTE o jurnalistă!

SCANDAL MONSTRU în Primăria Târgovişte! Bogdan Simion, acuzat că A ÎNJURAT BIRJĂREŞTE o jurnalistă!

simionMomente incredibile s-au petrecut luni, în sediul Primăriei Târgoviște! Simion Bogdan, administrator public al comunei Vulcana Pandele, a dezlănțuit un atac extrem de violent la adresa unei jurnaliste. Individul a lansat o serie de atacuri furibunde, cuvinte vulgare de o violență ieșită din comun și gesturi obscene.

Simion a scos din arsenalul propriu “arme” demne de o confruntare în ringul de box, dar nu cu un bărbat, ci cu o femeie, jurnalistă aflată în timpul serviciului.

Este vorba despre Mădălina Popa, redactor Db24news.ro, ce se afla alături de Cornelia Dumitru, corespondent Agerpres. Jurnalistele erau prezente la Primăria Târgoviște pentru a-și ridica niște documente.

“Consilierul primarului Târgoviștei, Vlad Oprea, ne invită în birou pentru a ne înmâna hârtiile, moment în care îl surprindem pe numitul Simion Bogdan răsfoind documentele oficiale aflate într-un dosar pe biroul unuia dintre membri cabinetului”, a declarat ziarista.

Remarca făcută de redactorul Db24news.ro, potrivit căreia nu este în regulă gestul lui Simion de a se uita prin documente oficiale, se pare că l-a scos din minți pe acesta. Nici mai mult, nici mai puțin, Simion a pornit un atac furibund lansând o serie de cuvinte jignitoare la adresa ziaristei șocată de reacția extrem de violentă a individului.

“Băga-mi-aș …. în mă-ta”,„Urâta ….”, „cretino”, “schiloado, ai 35 de kg” „ești sluga lui…” și alte expresii vulgare pe care, din respect pentru familia jurnalistei și pentru publicul nostru, nu le vom reproduce aici, toate au fost vărsate cu năduf de către numitul Simion Bogdan la adresa jurnalistei, fără să țină cont nici de faptul că era vorba despre o persoană de sex feminin, și nici de prezența martorilor, la rândul lor, stupefiați. În cauză, polițiștii au deschis dosar penal.

Regretabil este și faptul că acest lucru a fost posibil într-o instituție publică, precum și lipsa de reacție a celor plătiți din bani publici să vegheze ca astfel de incidente să nu aibă loc. Nu cunoaștem dacă s-au luat măsuri în acest sens de către conducerea primăriei.

Bogdan Simion este un personaj extrem de controversat în județul Dâmbovița, dovadă stând și articolele apărute în presă de-a lungul timpului:

http://branesti.net/index.php/presa/150-prietenul-mincinos-bogdan-simion-a-fost-arestat

http://adevarul.ro/locale/targoviste/bogdan-simion-santaj-1_51c1cbc5c7b855ff56a9950b/index.html

http://www.ziare.com/articole/bogdan+simion+retinut

http://www.mediafax.ro/social/patronul-unei-publicatii-din-dambovita-acuzat-ca-santaja-primari-a-fost-retinut-10987431

http://www.mditv.ro/index.php/bogdan-simion-cercetat-pentru-santaj/

http://www.raulalb.net/wp/santajistul-primarilor-din-dambovita-bogdan-simion-retinut-pentru-24-de-ore-maine-va-fi-propus-spre-arestare-preventiva/

http://www.antenadambovita.ro/2013/06/santaja-primarii-bogdan-simion-anchetat-pentru-santaj-video/

http://www.realitatea.net/jurnalistul-dambovitean-retinut-dupa-ce-ar-fi-santajat-mai-multi-primari-pus-in-libertate_1209399.html

http://www.reportervirtual.ro/2013/06/un-nou-scandal-penal-in-presa-locala-ieri-baia-mare-azi-targoviste-ziaristi-infractori-sau-reglari-de-conturi-politice.html

Consilier local din partea PNL și administrator public al comunei Vulcana Pandele, Simion controlează și un site de stiri, prin intermediul unor interpuși, prin care, susțin anchetatorii, a șantajat mai mulți primari. Totodată, potrivit unor surse, acesta este și proprietarul unei firme de deratizare, care ar avea contracte “cu cântec” cu mai multe școli din județ, iar instituțiile abilitate au demarat deja cercetări și verificări pentru a vedea cum au fost încheiate și dacă, și în aceste cazuri, au fost folosite amenințările și șantajul. În plus, individul face pe jurnalistul, mărturie stând conferințele de presă sau acțiunile la care participă.

În iunie 2013, individul a fost săltat de ofițerii IGPR, suspectat că ar fi șantajat mai mulți primari din județ cu publicarea unor articole compromițătoare la adresa acestora cu scopul de a-i determina să încheie contracte de publicitate

În ciuda numeroaselor dosare și a comportamentului acestuia, Simion se bucură în continuare de sprijinul PNL Dâmbovița, unde deține și funcția de secretar general adjunct. Având în vedere ultima sa ispravă, individul este cercetat de polițiștii târgovișteni, iar atacul murdar la adresa jurnalistei a ajuns și la urechile liderilor PNL de la București.

sursa – db24news.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial