29 martie 2024
Cătălin a murit printre străini. Să ajutăm familia să îl aducă acasă. “Măcar sa fie înmormântat lângă tatăl lui”

Cătălin a murit printre străini. Să ajutăm familia să îl aducă acasă. “Măcar sa fie înmormântat lângă tatăl lui”

Poveste sfâşietoare, la Moreni. Un tânăr de numai 22 de ani a murit în Italia, iar familia nu are bani să îl aducă acasă pentru a-l înmormânta creştineşte.

Familia şi prietenii sunt împietriţi de durere şi speră că oameni cu suflet mare vor da o mână de ajutor pentru ca băiatul să fie repatriat.

Primarul comunei Vişineşti a lansat o campanie de ajutorare. Să fim cu toţii aproape.

“Dragi prieteni, vin în fața dumneavoastră cu rugămintea de a ajuta să-l aducem acasă pe STANCIU CATALIN (Bibicu). Din păcate această poveste este reală! De când am aflat că a murit, m-am rugat la Bunul Dumnezeu să nu fie adevărat, mai ales că eu îl cunosc personal. Am rugămintea la dumneavoastră să distribuiți în speranța că va dori cineva să dea o mână de ajutor familiei pentru a-l aduce acasă.

Ajuns în Italia, a ales sa lucreze cinstit alături de alți tineri dar și sa facă mult bine celor din jur. Nimic nu prevestea ce urma sa se întâmple. Când totul părea perfect și începea să se bucure de roadele muncii sale, din împrejurări necunoscute Bibi a căzut de la balconul clădirii în care locuia.

Prietenii, colegii si comunitatea din Italia s-au mobilizat și au inițiat o campanie de strângere fonduri pentru a-l putea repatria și inmormanta creștinește în România.

Cu inimile rapuse de durere mama și fratele lui mi-au spus “măcar sa fie înmormântat lângă tatal lui”.

Haideți să nu rămânem indiferenți.

Va mulțumesc!

Donațiile se fac la sediul Primăriei Vișinești sau în conturile de mai jos:

RO61 BREL 0005 5095 0472 0100 CONT LEI

LT53 3250 0114 8828 9369 CONT EURO

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial