27 aprilie 2024
VIDEO! Scandal la o şcoală din Moreni! “Am înţeles că directorul l-a tras de urechi şi de gât”

VIDEO! Scandal la o şcoală din Moreni! “Am înţeles că directorul l-a tras de urechi şi de gât”

mor1Acuzatii grave il vizeaza pe directorul unei scoli din Moreni.

Tatal unui elev in varsta de sase ani sustine ca micutul ar fi fost agresat de director, dupa cum i-a povestit invatatoarea.

morParintele vrea sa sesizeze autoritatile, dar cadrul didactic vine cu o alta versiune a celor intamplate. Tatal povesteste ca a fost chemat de invatatoare, care i-a spus ca micutul a plans neincetat aproape doua ore.

Gabriel Iosif, tatal elevului: “Am inteles ca directorul l-a tras de urechi si de gat. Cand a vazut copilul directorul, a inceput copilul sa planga si sa tremure.”

Cel acuzat sustine insa altceva.

dirmoGabriel Predoana, directorul scolii: “L-am oprit si l-am prins de umar si i-am spus sa nu mai alerge ca se poate impiedica. Invatatoarei i-am taiat vineri orele pentru ca nu s-a prezentat la serviciu. Cred ca e razbunare, lipseste mult de la scoala, nu-i supravegheaza pe copii.”

Invatatoarea a refuzat sa fie filmata, dar spune ca isi face datoria si isi mentine acuzatiile. Ba mai mult, sustine ca nu este pentru prima oara cand directorul are un asemenea comportament.

isjdbImediat cum a aflat de scandal, conducerea Inspectoratului Scolar Dambovita a solicitat o ancheta interna in acest caz. Atat directorul cat si invatatoarea vor fi nevoiti sa dea declaratii pentru a lamuri situatia.

Tatal copilului are de gand sa depuna o plangere la politie pentru ca vrea ca autoritatile sa cerceteze cazul si sa afle daca directorul este vinovat.

mor2

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial