19 aprilie 2024
SC LDP Dâmboviţa, CENUŞĂREASA Consiliului judeţean!

SC LDP Dâmboviţa, CENUŞĂREASA Consiliului judeţean!

„Voi sprijini SC LDP, mă gândesc foarte serios la un proces de capitalizare, la o majorare de capital social care să fie utilizată exclusiv pentru achiziţia de utilaje necesare lucrărilor de drumuri.

Şi, în al doilea rând, singură sau în asociere cu alte societăţi comerciale, SC LDP va participa la toate licitaţiile publice pe proiectele de asociere – Consiliul Judeţean, consilii locale.

Al treilea lucru, Direcţia de Investiţii din Consiliul Judeţean împreună cu SC LDP au sarcina să pună la punct un program foarte concret pentru construcţia de drumuri noi, vorbim de asfaltări, pentru reparaţii curente şi capitale, pentru tratamente bituminoase, în aşa fel încât să creştem cifra de afaceri şi tot ceea ce rezultă din măsurile de reorganizare să fie destinat îmbunătăţirii bazei tehnico-materiale.

Nu poţi să lucrezi cu maşini RABA de acum 25 de ani. Evident că nu vor fi suficienţi bani de la Consiliul Judeţean, mă gândesc să intru în discuţii cu finanţatori, cu fonduri de investiţii în special, şi o formulă ar fi aceea a contractului de report, adică să emitem acţiuni, să le cumpere respectivul investitor şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa, respectiv societatea să se oblige să cumpere propriile acţiuni sau CJD să cumpere, sigur, la un preţ mai mare peste 3-4 ani, în aşa fel încât să asigurăm condiţii optime de funcţionare”, spune preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial