3 mai 2024
Cursuri gratuite, la AJOFM Dâmboviţa: Agent de securitate, montator instalații solare, specialist în domeniul deșeurilor și instalator instalații de ventilare și condiționare aer

Cursuri gratuite, la AJOFM Dâmboviţa: Agent de securitate, montator instalații solare, specialist în domeniul deșeurilor și instalator instalații de ventilare și condiționare aer

Comunicat de presă

Programe de formare profesională

gratuite prin AJOFM Dâmbovița

în

luna decembrie 2023

Se spune că singurul lucru constant în viață este schimbarea, iar acest lucru se întâmplă și în plan profesional.

Reconversia profesională este un prim pas pentru un lung șir de oportunități, care se traduc prin locuri de muncă, salarii motivante și domenii variate de activitate.

Formarea profesională te poate ajuta să îți schimbi domeniul de activitate cu ajutorul unor cursuri sau stagii de formare și pregătire indiferent de vârstă.

Reconversia profesională este procesul prin care îți schimbi domeniul de activitate profesională. Acesta implică dobândirea unor noi abilități, competențe și cunoștințe pentru a se adapta cerințelor și oportunităților pieței de muncă în continuă schimbare, pentru că la finalul acestui proces vei lucra într-o arie de activitate complet nouă. 

AJOFM Dâmbovița anunță persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se califice / recalifice sau să specialize prin cursuri de formare profesională, că în luna decembrie se vor deschide următoarele cursuri:

– agent de securitate, montator instalații solare, specialist în domeniul deșeurilor și instalator instalații de ventilare și condiționare aer.

Alte informații suplimentare, se pot obține accesând site-ul www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea Persoane fizice / Formare profesională, on – line: e-mail – ajofm.db@anofm.gov.ro sau la telefon: 0732100376 – d-l Sorin Bădoiu.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial