2 mai 2024
Titu – Secţie multifuncţională a Spitalului judeţean! Din martie

Titu – Secţie multifuncţională a Spitalului judeţean! Din martie

„Vom redeschide, sper eu, în luna martie, spitalul de la Titu ca secţie multifuncţională la Spitalul Judeţean. Aceasta este formula juridică finală pe care am convenit- o cu Ministerul Sănătăţii.

Dacă îl vrem spital, trebuie să găsim soluţii să angajăm 106 persoane sau putem să-l facem un centru multifuncţional cu internare de o zi, aşa cum ne-a sugerat la o discuţie fostul ministru Arafat.

Ăsta e ghinionul nostru, că am stat de vorbă mai întâi cu Cepoi, apoi cu secretarul de stat Rafila, apoi cu Arafat, după Arafat stăm de vorbă cu Nicolăescu.

S-a mers la domnul Nicolăescu, am trimis pe Ioan Marinescu de la Consiliul Judeţean, pe primarul de la Titu, pe Stoica de la Direcţia de Sănătate Publică şi pe directoarea Casei de Asigurări de Sănătate, Georgeta Zaharia, să se pună de acord.

Soluţia agreată de ministrul Nicolăescu este a Centrului multifuncţional cu internare de o zi.

Se încearcă şi în felul acesta disciplinarea financiară a spitalelor.

Orice lucru făcut e mai bun decât unul nefăcut. Decât nimic, e un Centru multifuncţional, o să sprijin cu medici de la Spitalul Judeţean, de la Spitalul de la Găeşti, şi încetîncet, se va forma acolo o clientelă şi medicii vor merge să-şi facă treaba liniştit”, a declarat şeful Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial