28 aprilie 2024
Răzvad – Florin penalul, pe mâna jandarmilor!

Răzvad – Florin penalul, pe mâna jandarmilor!

Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Răzvad, sat Valea Voievozilor, a depistat în apropierea parcului petrolier din localitate, o persoaneă care, după ce a decopertat solul aferent unui tronson de conductă folosind unelte specifice, a sustras conductă metalică, aparţinând unei societăţi comeciale.

În urma aplicării măsurilor legale şi a verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie s-a stabilit că Florin B. în vârstă de 31 ani a tăiat o bucată de teavă metalică în lungime totală de aproximativ 10 metri dintr-un tronson de conductă care era utilizat pentru transportul de produse petroliere. Autorul intenţiona să o transporte materialul feros la un centru de colectare a materialelor feroase în vederea valorificării.

*** Jandarmii au întocmit persoanei în cauză actele procedurale premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial