30 aprilie 2024
Dâmboviţa – Pregătiri antitero, la Ochiuri!

Dâmboviţa – Pregătiri antitero, la Ochiuri!

jaochÎn perioada 03 martie – 23 mai, a.c., în cadrul Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri se desfăşoară Stagii de evaluare a structurilor antiteroriste şi acţiuni speciale din cadrul unităţilor Jandarmeriei Române.

Obiectivul stagiilor îl constituie identificarea nivelului real de pregătire a personalului care încadrează structurile antiteroriste şi de acţiuni speciale, în vederea ridicării nivelului de pregătire a aptitudinilor, abilităţilor şi a atitudinilor necesare îndeplinirii misiunilor din competenţă.

II. În perioada 10-21 martie anul curent, la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri în cadrul proiectului cu finanţare din bugetul de asistenţă pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe, se desfăşoară Cursul „Managementul gestionării situaţiilor de criză în domeniul ordinii publice” la care participă 21 ofiţeri – comandanţii de detaşament mobil.

Printre participanţi se numără 5 ofiţeri din Trupele de Carabinieri din Republica Moldova.

Pe întreaga perioadă, ofiţerii moldoveni împreună cu ofiţerii români s-au antrenat în condiţii specifice de ordine publică, apropiate de realitatea operativă, în scopul dezvoltării şi a capacităţii globale a Trupelor de Carabinieri din Republica Moldova.

Cu deosebit respect,

Ofiţer desemnat cu relaţiile publice

Locotenent

SIMION Georgiana Alina

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial